Navigatie

Grijze bureaus

Bent u voor uw kantoorinrichting specifiek op zoek naar grijze kantoormeubelen? Dan zijn de grijze bureaus natuurlijk ook onmisbaar. Grijze bureaus brengen een industriële, maar rustige en ruimtelijke uitstraling met zich mee. Weten welke soorten wij aanbieden? Op deze pagina vindt u ál onze grijze bureaus.

Grijze bureaus kopen

Wenst u een hoekbureau? Een standaard, recht bureel? Een zit-sta bureau? Of een werktafel voor twee personen? In ons assortiment vindt u grijze bureaus in tal van soorten en maten. Elektrisch verstelbaar, manueel instelbaar of met een vaste hoogte; voor één, twee of zelfs vier personen. Er is keuze genoeg! En ook wat betreft de breedte van het bureel kunt u allerlei kanten op. Zo kunt u kiezen voor de standaard breedtemaat van 160 of 180cm, maar ook voor een klein bureau, van bijvoorbeeld 120 of 140cm. Liever een groot bureau? Dan bieden we in veel gevallen ook de mogelijkheid om voor een bureau van 200cm breed te gaan.


Grijze burelen: boordevol mogelijkheden

Bij een groot deel van onze bureaus geldt dat u de kleur van het onderstel apart kunt kiezen van de kleur van het werkblad. Zoekt u een grijs bureel waarbij alleen het werkblad grijs is? Dan combineert u dit eenvoudig met een wit, zwart en in sommige gevallen ook antraciet onderstel. Liever een compleet grijs onderstel? Veel van onze werktafels zijn leverbaar met een zilvergrijs onderstel.


Diverse kleuren mogelijk

Onze werkbladen zijn van melamine en afgewerkt met een stootvaste ABS-rand. Dit maakt dat de bladen lang meegaan én mooi blijven. U heeft de keuze uit verschillende houtkleuren – waaronder tal van grijstinten. Kiest u voor het lichte, rustige pearl grey? Het stoere light oak? Of toch voor het robuuste grey wood? In elk van de gevallen geldt dat u kiest voor een stijlvolle grijstint, die perfect past in uw interieur en goed matcht met alle onderstelkleuren. Bovendien combineert u het grijze bureau goed bij een licht interieur, of juist bij gekleurde meubelstukken en accessoires, zoals een gestoffeerd akoestisch paneel of een bureelzetel.


Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden

Zoals u ziet: er zijn veel verschillende opties. Erg fijn – al kan dit ook lastig zijn bij het maken van een keuze. Wilt u passend advies? Of wilt u eerst de specifieke kleurstalen bekijken? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer; maak daarvoor een afspraak. Uiteraard kunt u ook direct tot bestellen overgaan als u wel al weet welk bureel u in uw kantoor wilt plaatsen. In onze webshop stelt u de bureaus eenvoudig samen en bestelt u binnen enkele klikken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het bureau zo snel mogelijk in uw kantoor staat!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.