Navigatie

Duo zit-sta bureaus

Bent u op zoek naar werkplekken voor twee personen, en staat een gezonde werkomgeving hoog in het vaandel? Dan zijn onze duo zit-sta bureaus de perfecte oplossing voor u. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan zit-sta bureaus voor twee personen.

Duo zit-sta burelen kopen

Een duo-bureau is een werkplek die uit één geheel bestaat, maar voor meerder personen een plaats biedt. Dit type bureel wordt vaak gekozen als een ruimte ingericht moet worden als flexwerkplek.

Benieuwd naar de andere voordelen? Deze hebben we hier voor u opgesomd. Onderaan op de pagina gaan wij verder in op de voordelen van onze duo-bureaus.

  • Budget | Voordeliger dan twee losse bureaus
  • Inrichting | Burelen blijven altijd parallel aan elkaar staan
  • Uitbreidbaar | Eenvoudig aan elkaar te schakelen
  • Minder metaal | Slechts één frame i.p.v. twee

De voordelen van een zit-sta duo-werktafel

Hierboven heeft u al kunnen lezen wat de voordelen van een dubbel bureel zijn. De zit-sta variant neemt nog een paar andere belangrijke voordelen met zich mee.

Waarschijnlijk is het u niet ontgaan: staand werken is de nieuwste ontwikkeling binnen ergonomisch en gezond werken. Zit-sta werktafels hebben de mogelijkheid om van zit-bureau naar staand-bureau te worden versteld. Binnen deze verstelmogelijkheden kunt u kiezen uit een elektrische hoogteverstelling, of een hoogteverstelling met een slinger.

Het grote voordeel van de elektrisch verstelbare burelen is de snelheid en de stabiliteit. De snelheid heeft het bureau te danken aan de elektro-motor(en), hiervan zijn er één of twee van in het onderstel verwerkt (dit is afhankelijk van het type). Door slechts het inhouden van de naar-boven- of naar-beneden-knop kan het bureau naar de juiste hoogte worden versteld. De stabiliteit van het bureau heeft te maken met 3 factoren: het formaat, het aantal kolommen en het start/stop systeem.

Het formaat:

hoe breder het bureel wordt, des te minder wordt het draagvlak van het onderstel. Hierdoor wordt het bureau op hogere hoogtes minder stabiel.


Het aantal kolommen van de poot:

een poot kan uit meerdere uitschuifbare kolommen bestaan, vaak twee of drie. Bij een grotere hoeveelheid wordt het drukkende gewicht verdeeld over het aantal kolommen. Als het bureau meerdere kolommen heeft, is het gewicht per kolom dus minder.

Dit punt hoeft niet perse een grote winst te betekenen op het gebied van stabiliteit. Vaak heeft de bouwkwaliteit van het product ook een grote invloed.


Het start/stop systeem:

het is belangrijk dat wanneer het bureau in beweging komt, het ook weer rustig tot stilstand komt.De elektrisch verstelbare bureaus zijn (vaak) uitgerust met een soft start/stop systeem waardoor het bureau precies te verstellen is en ook rustig tot stilstand komt.

 


Vragen? Stel ze gerust

Het uitkiezen van een nieuw duo-bureel kan best wat voeten in aarde hebben. Welke bureaus passen het beste binnen uw interieur? Welke formaat heb ik nodig? We helpen u graag! Neem bij vragen dus gerust contact met ons op; onze vakkundige collega’s staan voor u klaar.


Kom langs in onze showroom

Wilt u het duo-bureau liever eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Raamsdonksveer. Onze medewerkers helpen u bij het maken van uw keuze met praktische adviezen, tips en uitleg. Neem contact met ons op voor een afspraak om langs te komen. Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.