Navigatie

Elektrisch verstelbare zit-sta bureaus

Wilt u zorgen voor gezonde en ergonomische werkplekken in uw kantoorruimtes? Met de elektrisch verstelbare zit-sta bureaus wordt afwisselen tussen zittend en staand werken erg eenvoudig gemaakt. Deze bureaus zijn namelijk met één druk op de knop in hoogte te verstellen, door middel van de motor(en) in het onderstel. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bekijkt ze op deze pagina.

Elektrisch verstelbare zit-sta bureaus kopen voor een gezonde werkplek

Bent u van plan uw kantoor geheel opnieuw in te richten, of zoekt u enkel nieuwe bureaus ter vervanging van de oude exemplaren? In beide gevallen geldt: zit-sta bureaus zijn een goede keuze. Deze bureaus zijn haast onmisbaar in het moderne kantoor – zeker als gezondheid en ergonomie hoog in het vaandel staan. Onze elektrisch verstelbare zit-sta bureaus zijn ideaal als u de productiviteit op de werkvloer wilt verhogen, en daarnaast uw werknemers wilt voorzien in een ergonomische werkplek.

Elektrisch verstelbare zit-sta bureaus met wangen onderstel


Wat zijn de voordelen van een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau?

Met een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau wordt het afwisselen tussen zittend en staand werken ontzettend eenvoudig gemaakt. Dit bureau is door middel van een bedieningspaneel elektrisch in hoogte verstelbaar, waardoor de hoogte van het bureau gemakkelijk aangepast kan worden. De elektrische zit-sta bureaus kunnen, afhankelijk van het type bureau, van minimaal 65cm tot maximaal 130cm versteld worden. Dit maakt dat u achter dit bureau zowel kunt zitten als kunt staan. Dit voorkomt nek- en rugklachten, en bevordert daarnaast de energie en productiviteit. Een hoop voordelen, dus!


Eenvoudig en snel in gebruik

In ons assortiment vindt u zowel slingerverstelbare, als elektrisch verstelbare zit-sta bureaus. De elektrische zit-sta bureaus zijn eenvoudig in gebruik, en zorgen daarnaast voor een snelle en geruisloze hoogteverstelling. Dit maakt ze extra aantrekkelijk, omdat u uw werk haast niet hoeft te onderbreken als u van hoogte wilt wisselen. De elektrische bureaus zijn daarnaast verkrijgbaar met bedieningspaneel, waarmee u simpelweg met pijltjes kunt kiezen of u het bureau omhoog of omlaag wilt verstellen. Daarnaast heeft u bij enkele bureaus ook de optie om te kiezen voor een bedieningspaneel met geheugenstanden en hoogtedisplay. Met deze geheugenstanden kunt u de gewenste zit- en stahoogte instellen, waardoor u het bureau nóg eenvoudiger naar de juiste hoogte brengt.


Keuze uit diverse varianten

Bij Officetopper vindt u verschillende elektrisch verstelbare zit-sta bureaus. Afhankelijk van de werkruimte die u nodig heeft, kunt u kiezen voor een specifiek type. Zo bieden wij bijvoorbeeld elektrische zit-sta hoekbureaus, duo-bureaus voor twee personen of de ‘standaard’ rechte bureaus. Zoekt u tevens een manier om de akoestiek in uw ruimte te verbeteren? Dan kunt u ook kiezen voor een akoestisch duo zit-sta bureau. Ook wat betreft onderstel heeft u verschillende keuzes te maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een metalen T-poot onderstel – of een H-poot onderstel bij een duo-bureau? Of gaat u voor een houten wangenonderstel? Er is keuze genoeg.

Diverse elektrisch verstelbare zit-sta bureaus mogelijk

Frisse kleuren voor uw kantooromgeving

Voor welk model u ook kiest, voor al onze elektrische zit-sta bureaus geldt dat u kunt kiezen uit een ruim kleuraanbod. Zowel wat betreft het onderstel, als wanneer het gaat om bladkleuren. Al onze bladen zijn verkrijgbaar in diverse houtkleuren, en daarnaast ook nog in een witte kleur. Afhankelijk van het materiaal van het onderstel, kunt u ook kiezen voor verschillende kleuren. De metalen onderstellen zijn doorgaans beschikbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart, terwijl de houten onderstellen beschikbaar zijn in verschillende houtkleuren. Deze matcht u eenvoudig met de door u gewenste bladkleur.


Advies nodig? Neem contact met ons op!

Zoekt u voor uw complete kantoorinrichting verschillende, maar bijpassende kantoormeubelen? Bent u van plan een grote partij elektrisch verstelbare zit-sta bureaus aan te schaffen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze zit-sta bureaus? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen u immers graag! Graag denken we met u mee over uw kantoorinrichting of een mooie prijs – en daarnaast geven we natuurlijk graag passend advies over alle mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer (NL) om het door u gewenste bureau uit te proberen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.