Navigatie

Zit-sta modules

(3 artikelen)

Staat uw kantoor nog vol goede, standaard bureaus, maar wilt u wél profiteren van de gemakken en functies van een zit-sta bureau? Met de zit-sta modules maakt u in een handomdraai een zit-sta bureau van uw huidige bureau. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

Een zit-sta module kopen

Op zoek naar een zit-sta module om uw huidige (niet in hoogte instelbare) bureau te upgraden naar een zit-sta bureel? Dan vindt u op deze pagina precies wat u zoekt. Een groot voordeel van de modules is dat deze eenvoudig te verplaatsen zijn. Dit maakt het voor werknemers makkelijk om de module uit te wisselen. Zo kan iedereen staand werken zonder van werkplek te hoeven wisselen.

Verschillende maatvoeringen mogelijk

De zit-sta verhogers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Dus voor iedere werkplek is er een juiste oplossing te vinden.
Wat de kleuren betreft is het pallet niet heel breed. Zo zijn de small en medium leverbaar in wit of zwart en de large is alleen in het zwart leverbaar.

De zit-sta module: ideaal voor thuis

Wilt u thuis ook ergonomisch werken? Dan biedt de zit-sta module dé oplossing. De modules zijn minder duur in aanschaf en omdat de module gewoon bovenop uw bestaand werkplek te plaatsen is, hoeft u ook geen extra ruimte vrij te maken.

Eerst uitproberen?

Wilt u weten of de module voor u de juiste oplossing biedt? Kom dan gerust langs in onze showroom. In onze showroom te Raamsdonksveer hebben wij een aantal exemplaren staan zodat u kunt beleven hoe het product werkt.

Gratis telefoonhouder!

×

Wegens succes verlengd: ontvang nú bij iedere bestelling vanaf €300,- excl. btw een gratis telefoon-/tablethouder cadeau.

 

Wees er snel bij, want op is op!