Navigatie

Zit-sta bureau onderstellen

Een zit-sta bureau onderstel nodig? Op deze pagina vindt u al onze modellen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een zit-sta bureel onderstel kopen

Een los onderstel met de functies van een zit-sta tafel is de ideale oplossing als u wilt profiteren van de voordelen van een zit-sta bureau. Deze onderstellen zijn ideaal om uw huidige bureaus te upgraden naar een ergonomische werkplek. Door alleen het onderstel te vervangen, behoudt u uw huidige werkblad, maar krijgt u alle functionaliteiten van een modern elektrisch verstelbaar bureel. Zo wisselt u met slechts een druk op de knop van een zittende naar een staande houding.


Waarom kiezen voor een los onderstel?

Zit-sta bureaus kennen tal van voordelen. Zo is het wisselen van werkhouding goed voor uw mentale gezondheid, energie en productiviteit, maar ook voor uw lichaam. Te lang werken in eenzelfde houding kan immers vervelende klachten aan uw nek en rug veroorzaken. Toch begrijpen we ook dat het aanschaffen van een nieuw bureel best wat voeten in aarde heeft. Zeker als u nog prima bureaus in uw kantoor heeft staan. En juist daarom is zo’n onderstel de perfecte optie tot het ombouwen van uw huidige bureaus.


Een onderstel passend bij uw bureaublad

Of u nu een bureaublad heeft van 120cm of van 180cm breed: de zit-sta onderstellen in ons assortiment zijn elk in breedte instelbaar. Het is echter wel per onderstel verschillend welke bureaubladen passen. Raadpleeg de productpagina’s om te zien tot welke breedte het onderstel kan worden uitgeschoven. In de dragers die bovenaan de poten zitten gemonteerd, zitten voorgeboorde gaten. Zo hoeft u alleen uw blad maar vast te schroeven op het onderstel.


Uw bureel ombouwen? Let hierop!

Er zijn wel een aantal dingen waar u op moet letten wanneer u uw bureau gaat ombouwen. Wij hebben ze hier op een rijtje gezet:

  • De afmeting van uw blad? | Het blad mag best iets oversteken vanaf de poten, maar wanneer dit te veel is kan dit voor instabiliteit zorgen. Dit geldt voor zowel de diepte als de breedte.
  • Van welk materiaal is uw blad? | Let vooral op hoe zwaar uw blad is. De motoren van de zit-sta onderstellen hebben een maximale draagkracht (afhankelijk van de motoren). Raadpleeg hiervoor de productpagina’s.

Probeer het onderstel uit in onze showroom

Wilt u de zit-sta onderstellen eerst zien voordat u tot aankoop overgaat? Dat kan! Een groot deel van de modellen staat in onze showroom. Wilt u zeker weten dat het door u gewenste model aanwezig is? Neem dan gerust even contact met ons op. Zo weet u of u binnenkort kunt werken aan uw nieuwe bureel.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.