Navigatie

Bureaustoel voor Lange mensen

Voor personen die langer dan gemiddeld zijn, kan het lastig zijn om een goede, passende bureaustoel te vinden en kan zittend werk zelfs een crime zijn. Doordat de meeste bureaustoelen niet hoog genoeg kunnen worden afgesteld, lijkt comfortabel zitten haast onmogelijk. Daarvoor zijn de bureaustoelen voor lange mensen ontwikkeld. Deze bureaustoelen zijn geschikt voor personen met een lengte vanaf 1,90 meter. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina maakt u kennis met dit speciale model bureaustoel.

Bureaustoelen voor lange mensen kopen voor een ergonomische werkplek

Als een te lang persoon op een normale bureaustoel werkt, is comfortabel zitten haast onmogelijk. Doordat de standaard bureaustoelen niet hoog genoeg kunnen worden afgesteld, kunnen de benen geen prettige en goede houding aannemen, en worden de nek en rug niet voldoende ondersteund. Voor enkele uren geeft dit weinig problemen, maar op de langere termijn heeft dit diverse lichamelijke klachten tot gevolg. En juist daarom is het zo belangrijk om voor iedereen een passende bureaustoel aan te schaffen. De bureaustoelen voor lange mensen bieden de juiste support én comfort voor mensen vanaf 1,90 meter lang.

Bureaustoelen voor lange mensen op kantoor


Speciale en betere afstelmogelijkheden

Bureaustoelen voor lange mensen vallen op door hun formaat. Niet verwonderlijk natuurlijk, want mensen die lang zijn hebben vaak lange benen. Deze willen zij normaal onder hun bureau of tafel kunnen zetten - dit is tevens ook het beste voor een juiste werkhouding. Bureaustoelen voor lange mensen kenmerken zich door een beter afstelbare gasvering. De veer is doorgaans ook een stuk hoger of langer, zodat de stoel hoger afgesteld kan worden. Deze veer maakt het mogelijk dat lange mensen met beide voeten plat op de grond toch onder hun bureau kunnen zitten. Bureaustoelen voor lange mensen hebben daarnaast beter verstelbare arm- en rugleuningen zodat armen en rug zo min mogelijk belast worden.


Wat zijn de kenmerken van de bureaustoelen voor lange mensen?

Net als onze andere bureaustoelen profiteert u met de bureaustoelen voor lange mensen uit ons assortiment van een aantal prettige bijkomende eigenschapen:

  • Onze stoelen zijn wettelijk gekeurd volgens Europese en de Arbowetgeving. Dat betekent dat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit stoelen die geschikt zijn voor professioneel gebruik.
  • U hebt bij onze modellen stoelen altijd de mogelijkheid om de stoel naar eigen smaak aan te passen.Denk aan de kleur, soort stof voor de bekleding of het materiaal van de wielen.
  • Naast onze standaardmodellen verkopen we ook speciale ergonomische modellen. Deze stoelen zorgen voor een betere ondersteuning van het lichaam.

Waarom kiezen voor een bureaustoel voor lange mensen?

Zoals hierboven al kort aangestipt, zorgt een bureaustoel die niet goed afgesteld is al gauw voor vervelende klachten op de langere termijn. Rug- of nekklachten, een slechte doorbloeding: met een goede bureaustoel voorkom je het eenvoudig. En dus is het zaak om, zeker als u langer bent dan de gemiddelde persoon, een goede bureaustoel aan te schaffen. Onze bureaustoelen voor lange mensen zijn voorzien van verhoogde gasveer en ruimere instelmogelijkheden van onder andere de armleuningen en de rug. En daarnaast zijn deze ook uitgerust met een verhoogde rug en dieper zitvlak, zodat uw lichaam op de juiste manier wordt ondersteund. Zo voorkomt u vervelende klachten – en zit u gedurende de dag ook nog lekker.


Officetopper.com: alles voor uw bureau en stoel

Op zoek naar een goede bureaustoel? Bij Officetopper.com vindt u deze gegarandeerd. Ook bieden wij de mogelijkheid om deze stoel met tal van allerlei kantoormateriaal zoals speciale bureaus, rolkasten en meer te combineren. Zo heeft u een nieuwe kantoorinrichting in een handomdraai die perfect aansluit bij uw wensen en of voorkeuren.


Kom uw stoelen uitproberen

Een groot voordeel en iets dat we zeker aanraden om te doen is het uitproberen van de stoel die u op het oog heeft. Neem in dat geval van tevoren altijd even contact met ons op, zodat wij de stoel voor u in onze showroom klaar kunnen zetten. Onze medewerkers helpen u graag met praktische tips, adviezen maar ook het afstellen van de stoel. Ook als u nog algemene vragen heeft kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten. Wij helpen u graag met het verbeteren van uw zitcomfort, zowel privé als zakelijk!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.