Navigatie

Arbo bureaustoelen

Bent u op zoek naar nieuwe bureaustoelen voor de werkplekken in uw kantoor – en worden deze bureaustoelen voornamelijk gebruikt voor kantoor- en bureauwerk? Dan is het belangrijk dat u voor meerdere uren goed kunt zitten. Onze arbo bureaustoelen zijn hier uitermate geschikt voor. Deze arbo-gekeurde bureaustoelen voldoen namelijk aan de juiste kwaliteitseisen. Zo zitten u en uw collega’s zo prettig en comfortabel mogelijk. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

Arbo bureaustoelen kopen

Een arbo-gekeurde bureaustoel betekent dat de stoel volgens de arbeidsomstandighedenwet (Codex/Welzijnswet) is gekeurd. Op een arbo bureaustoel kunnen u en uw collega’s werken zonder dat zij klachten krijgen aan hun armen, benen of rug. Dit komt mede door de verschillende afstelmogelijkheden van de stoel, de ergonomische vorm of het gemak om de stoel te verplaatsen. Eigenlijk kan geen enkele werknemer zonder een goede, comfortabele arbo-gekeurde bureaustoel. Deze stoelen zijn uitgebreid getest, waardoor ze als vanzelfsprekend geschikt zijn om gemiddeld acht uur per dag of langer op door te brengen. Of u nu een lang postuur heeft, kleiner van stuk bent of wat voller bent: voor iedere werknemer is een gepaste arbo-gekeurde bureaustoel te vinden.

Aan welke eisen voldoet een arbo-gekeurde bureauzetel?

Voordat een bureaustoel officieel arbo-gekeurd is, moet hij uiteraard aan een aantal voorwaarden voldoen. Dat betekent dat niet alleen de werknemer op de stoel zo comfortabel mogelijk zit, maar ook dat de stoel zelf van hoge kwaliteit materialen is gemaakt die lang meegaan. Dit resulteert in een lange lijst voorwaarden. Een aantal kwaliteitseisen:

  • Een bureelzetel moet in verschillende hoogtes verstelbaar zijn
  • Het moet mogelijk zijn om armleuningen, zitdiepte, rugleuning en lendesteun aan te passen
  • De bureaustoel zelf is van degelijke kwaliteit en moet stabiel op de ondervloer staan
  • Stoelen moeten een synchroonmechaniek hebben (laat de zitting met de rugleuning meebuigen voor optimaal comfort).
  • Specifieke afmetingen voor de armleuningen, rugleuningen, zitvlak en zitdiepte.

 

Een zetel in een kleur naar wens

Uiteraard wil het oog ook wat, zeker als u bureaustoelen zoekt die ook nog eens aansluiten op de rest van de kantoor- of bedrijfsruimte. In dat geval bent u ook bij Officetopper.com op de goede plek. Wij leveren onze stoelen in verschillende kleuren en u heeft de keuze uit verschillende materialen voor het zitgedeelte, leuningen en het soort wielen. Wat voor rol onze zetels ook moeten vervullen en hoeveel u er ook nodig heeft: Officetopper.com is hét adres voor uw nieuwe bureaustoelen en professioneel advies over bureaustoelen.

Test de zetels zelf uit!

Het belangrijkste van uw nieuwe stoel is natuurlijk dat hij lekker zit. Om daarachter te komen bent u altijd van harte welkom in onze showroom en winkel in Raamsdonksveer. In onze showroom heeft u alle tijd om uw stoel uit te proberen. Laat van tevoren even weten dat u komt en plan een afspraak met ons in. Dan zetten wij de bureaustoel(en) die u op het oog heeft in onze showroom. Onze medewerkers zijn bovendien bereikbaar voor opmerkingen, advies of tips. Ook als u vragen heeft over onze bureaustoelen of arbo-keuring staan wij altijd open voor vragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.