Navigatie

Grijze bureaustoelen

Op zoek naar een grijze bureaustoel? Op deze pagina vindt u ons complete aanbod. Niet alle bureaustoelen hebben een hoofdafbeelding met grijze stoffering. Wanneer u naar productpagina navigeert, kunt u de grijze stoffering selecteren.

Grijze bureaustoelen aanschaffen

Grijze bureaustoelen zijn populair op de werkplek. Niet zo gek natuurlijk, want grijs is een neutrale kleur die niet zo opvalt en dus ook rust brengt in uw interieur. Grijze bureaustoelen zien we, samen met een variant in wit of zwart, dan ook regelmatig terug. Bent u op zoek naar een grijze bureaustoel voor in uw kantoor, werkplaats of andere werkplek? Dan zit u bij Offictopper.com op de goede plek. Bij ons vindt u zowel nieuwe als gebruikte grijze bureaustoelen. Lees hier meer over onze grijze bureelzetels en bestel ze vandaag nog online of offline in onze winkel.

Wanneer u een grijze bureaustoel koopt is het belangrijk dat u van tevoren al enigszins een beeld hebt van wat u zoekt. Dat helpt bij de aanschaf van de nieuwe zetel. Let bijvoorbeeld op het materiaal en de gebruiksintensiteit van de stoel. Moet hij lang meegaan? Of bent u op zoek naar een tussenoplossing? Indien u een stoel nodig hebt waar uw collega’s of medewerkers dagelijks enkele uren op doorbrengen, is het ook belangrijk om voor ergonomisch verstelbare modellen te kiezen die het risico op rug- of nekklachten verminderen.

Welke eigenschappen hebben de grijze bureaustoelen?

De grijze bureaustoelen zijn zakelijk, neutraal. Qua kleur, maar ook qua uitvoering. Rust en een neutrale look zijn vaak gewenst in een kantoor. Drukke, felle kleuren zien we dan ook niet zo vaak terugkomen. Een grijze bureaustoel brengt juist balans in een kantoorruimte. Daarnaast is er natuurlijk de keuze uit verschillende afwerkingen en materialen. Een populaire keuze is tegenwoordig een bureaustoel met een mesh rugleuning. Dit materiaal dat iets wegheeft van een net, voorkomt transpireren en biedt in de zomer ventilatie voor uw rug, armen en benen.

Bureelstoelen van hoge kwaliteit

Officetopper.com biedt bureaustoelen in alle soorten en maten uit, geschikt voor ieder type bureau en werkplek. Zoals gezegd is het kiezen van de juiste bureaustoel belangrijk, vooral de kwaliteit is daarbij doorslaggevend. Wat betreft onze stoelen kunt u rekenen op een aantal kwaliteitseisen waar onze stoelen aan voldoen:

  • Rug- en armleuning: belangrijk onderdeel van een bureaustoel. Tegenwoordig hebben de meeste modellen een verstelbare rug- en armleuningen. Wij helpen u graag bij het op de juiste manier afstellen. Voor extra support en comfort hebben we ook speciale, ergonomische modellen in onze collectie.
  • Materiaal: qua materiaal bestaan onze bureelstoelen doorgaans uit hoogwaardige metalen poten in een beschermende coating. Ook alles wat beweegt, zoals wieltjes, leuningen en het draaimechaniek hebben we uitgebreid getest en gekeurd voordat we onze stoelen in de verkoop brengen.
  • Bekleding: de juiste stoel kan niet zonder bijpassende bekleding die aansluit op uw wensen. Liever een stevig leren of kunstleren model of toch liever een zacht zitgedeelte van katoen? U vindt verschillende modellen in onze collectie.

 

Meer weten? Kom proefzitten!

Uiteraard bepaalt u hoe een zetel zit en aan welke eisen hij moet voldoen. We raden het dan ook aan om altijd even te komen proefzitten in onze showroom. Niet alleen ervaart u hier zelf hoe uw nieuwe stoel(en) zitten, maar ook helpen onze medewerkers u graag met passend advies bij het kiezen en kopen van uw stoel. Daarnaast geven zij praktische tips over de juiste afstelling of zithouding. Interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met +31(0)162 580654.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.