Navigatie

Leren bureaustoelen

Met de stijlvolle leren bureaustoelen van Officetopper kunt u als bedrijf alle kanten uit. Leer is een stevig materiaal dat lang meegaat. Zeker wanneer u of uw collega’s en medewerkers regelmatig achter het bureau zitten, is de leren bureaustoel aan te raden als stevige optie die lang meegaat. Benieuwd naar de verdere eigenschappen of zoekt u meer informatie? Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de praktische eigenschappen van onze leren bureaustoelen.

Leren bureaustoel aanschaffen

Een bureaustoel koopt u niet zomaar. En of het nu om één of meerdere stoelen gaat: het belangrijkste is dat de lederen bureauzetel een zitcomfort naar wens biedt. Houd daarbij rekening met uw verwachtingen rondom de zetel, en aan welke kwaliteitseisen hij moet voldoen. Wordt de stoel intensief gebruikt? Hoeveel uren worden er gemiddeld op doorgebracht? Het zijn de eerste maar belangrijke stappen om rekening mee te houden als u op zoek bent naar een nieuwe leren bureaustoel. Geen fan van echt leer? Dan hebben we ook kunstleren bureaustoelen, deze doen qua look and feel niet onder voor bureaustoelen met echt lederen bekleding.

Hoe kenmerken de lederen bureauzetels zich?

Leer is zoals gezegd een duurzaam materiaal met een lange levensduur. Dit type bekleding is bovendien niet moeilijk om te onderhouden. Zeker bij de wat donkere kleuren vallen vlekken of vuil in de bekleding namelijk nauwelijks op: regelmatig de stoel afdoen met een vochtige doek is al voldoende om de stoel schoon te houden. Let wel op bij een leren bureaustoel met witte of lichte bekleding: vlekken en vuil zijn daar beter zichtbaar op. Wanneer u een stoel bij ons bestelt, kunt u kiezen uit de standaard of premium bezorgoptie. In dat laatste geval worden de stoelen bij u naar binnen gebracht, uitgepakt en in elkaar gezet.

Deze garanties bieden wij

Wanneer u een bureaustoel via Officetopper.com koopt, weet u zeker dat u op een kwaliteitsstoel zit. Of u nu een enkele stoel of meerdere exemplaren voor uw kantoor koopt: met onze bureaustoelen geeft u uw kantoor weer een waardige zitplek. Maar er zijn meer eigenschappen:

    • Ergonomisch: onze stoelen kunnen ergonomisch zo afgesteld worden, dat het risico op rug- of nekklachten vermeden wordt. Ook wordt zo het lichaam perfect ondersteund, waardoor u uw werk zonder problemen uit kunt voeren.
    • Kwaliteit: onze stoelen zijn uitgebreid getest en gekeurd voordat ze verkocht worden. Daarbij wordt zowel op de poten, wielen als op rug- en armleuningen gelet.
    • Zetels voor scherpe prijzen: de bureaustoelen van Officetopper.com zijn tegen een scherpe prijs te koop in zowel onze showroom als op onze webshop.
    • Een verrassend aanbod: bij Officetopper.com vindt u naast bureaustoelen nog meer kantoor- en bureauartikelen. Kijk gerust eens rond in onze webshop naar nieuwe collecties of bekijk of er wellicht een voordelige tweedehands bureelzetel te vinden is.

 

Kom uw nieuwe zetel uittesten

Wilt u weten hoe uw nieuwe stoel zit, waarbij de stoel wordt aangepast op uw voorkeuren en wensen? Kom dan langs in onze showroom, waar u uw bureaustoel kunt komen uitproberen. Alleen zo krijgt u een goed beeld van de stoel en ervaart u hoe hij het beste zit. Onze medewerkers geven u bovendien advies bij het uitproberen en helpen met de juiste afstelling. Laat bij voorkeur even weten welk model u op het oog heeft, zodat wij deze voor u klaarzetten.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.