Navigatie

XXL bureaustoelen

Speciaal voor mensen die niet prettig in een normale bureaustoel zitten door hun lengte of omvang is er de XXL bureaustoel. Deze robuuste stoelen zijn geschikt om veel lichaamsgewicht te kunnen dragen en bieden daarnaast een breder zit- en rugvlak, zodat u altijd comfortabel zit. XXL bureaustoelen wijken in de regel niet af van hun standaard tegenhangers; u zit gewoon wat ruimer. Bent u benieuwd naar de verschillende opties en eigenschappen van deze stoelen? Op deze pagina vertellen wij u hier graag meer over.

XXL bureaustoelen kopen

Wie bij een XXL bureaustoel met aan een logge, zwarte bureaustoel denkt, heeft het mis. Onze modellen van grote bureaustoelen zijn namelijk gemaakt met lichte materialen om de zetel zo flexibel mogelijk te maken. Dat betekent: steunen, wielen en gasveren die gemakkelijk te bedienen zijn. Dat er XXL voor de stoel staat, betekent trouwens niet per se dat deze XXL bureaustoelen geschikt zijn voor mensen met een maatje meer. Nee, ook als u graag wat ruimer zit op een luxer model, kunt u de XXL bureaustoel gerust eens uitproberen.

Welke eigenschappen hebben de XXL bureaustoelen?

Veel eigenschappen van de XXL bureaustoel zijn te herleiden op het feit dat hij stevig en robuust moet zijn, maar tegelijkertijd ook soepel moet kunnen rijden en afgesteld moet kunnen worden. Maar er zijn meer eigenschappen van onze bureaustoelen XXL:

  • Verstel- en instelmogelijkheden | Veel onderdelen van onze zetels kunt u naar eigen inzicht en wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, maar ook het materiaal van de bekleding.
  • Nieuw en gebruikt | Naast nieuwe modellen verkopen wij ook tweedehands modellen. Dit zijn modellen die, na een inspectie en eventuele reparatie, nog prima dienst kunnen doen op de werkvloer of thuiswerkplek. En dat uiteraard tegen een verlaagde prijs.
  • Ruime keuze | Tegenwoordig kunt u de meeste stoelen helemaal naar eigen smaak, voorkeur en wens afstellen. Van de hoogte van de stoel zelf tot de armleuningen of ruggensteun.

 

Onze kwaliteitsgaranties

Onze bureaustoelen worden, voordat ze in de verkoop gaan, eerst uitgebreid getest. Zo verkopen wij ook stoelen met speciale Europese en speciale Arbokeurmerken die verzekeren dat de stoel van hoge, professionele kwaliteit is. Qua professionaliteit willen wij niet alleen dat onze producten van hoge kwaliteit zijn, ook met onze levering streven we professionaliteit na. Zo heeft u naast de standaardlevering ook de keuze uit de premium levering, hierbij wordt de zetel - of de zetels - binnengebracht, uitgepakt en voor u afgesteld.

Test de grote bureaustoel uit!

U bent degene die bepaalt of een zetel lekker zit of niet. Daarom bent u, als u een stoel op het oog heeft, altijd welkom om deze uit te komen proberen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag met passend advies bij het kiezen van uw stoel. Samen met u stellen zij de stoel op de perfecte manier af zodat u prettig zit en voldoende support van de stoel voelt. Komt u langs? Plan dan een afspraak in en vul het online contactformulier in. Bekijk voor het volledige assortiment onze webshop. Ook is het altijd mogelijk om eerst langs te komen en de stoel later via de webshop te bestellen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.