Navigatie

Zwarte bureaustoelen

Zoekt u een partij nieuwe bureaustoelen met een neutrale, rustige kleur, en met een moderne uitstraling? Dan zijn onze zwarte bureaustoelen een echte aanrader. Deze bureaustoelen passen goed in iedere kantooromgeving – de zwarte stoffering gaat namelijk goed samen met het merendeel van de werkplekken en bureaus. De zwarte bureaustoelen van Officetopper kenmerken zich door een breed scala aan opties en mogelijkheden – en kennen stuk voor stuk hun eigen, unieke uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment en lees meer over de collectie op deze pagina!

Zwarte bureaustoelen kopen met een stijlvol design

Hoewel het grootste deel van ons assortiment bureaustoelen uit zwarte bureaustoelen bestaat, kan het kiezen van een variant die past binnen uw kantoorinrichting, tóch best lastig zijn. Want over welke instelmogelijkheden moet de bureaustoel beschikken? Welke materialen vindt u het fijnst? En welk budget heeft u in gedachten? Stuk voor stuk eisen waarmee u rekening moet houden bij het uitkiezen van een bureaustoel. Zeker als er binnen uw organisatie veel tijd wordt doorgebracht op de bureaustoelen, is het niet alleen belangrijk dat de zwarte bureaustoel er mooi uit ziet; hij moet ook lekker zitten en voldoende comfort en ondersteuning bieden gedurende de werkdag.

Zwarte bureaustoelen voor uw kantoor

 

Diverse opties mogelijk

Als u de zwarte bureaustoelen in ons assortiment bekijkt, ziet u dat er tal van mogelijkheden beschikbaar zijn. We kunnen deze opties grofweg indelen op basis van de verstelbaarheid, het materiaal en de levensduur:

  • Verstelbare onderdelen: rug- en armleuningen die verstelbaar zijn worden uitgebreid getest en zijn gekeurd volgens nationale en Europese wet- en regelgeving. Samen met u kijken we graag naar de juiste afstelling van uw bureaustoelen.
  • Kies het materiaal: zoveel modellen, zoveel keuze qua materialen. Ook bij onze zwarte stoelen heeft u de keuze uit zittingen van leer, kunstleer of stof. Daarnaast kunt u voor de rugleuning kiezen uit een gestoffeerde of een netbespannen rug. Stuk voor stuk met hun eigen, unieke karakter.
  • Levensduur: wilt u een goedkoop model of juist liever een model waarmee u jaren vooruit kunt? Onze bureaustoelen zijn in verschillende prijsklassen en dus ook verschillende kwaliteitseisen te koop. Levensduur wordt bepaald door de mate van gebruiksintensiteit en de eisen die u aan een stoel stelt of eigenschappen die u ervan verwacht.

 

Waaraan moeten zwarte bureaustoelen voldoen?

De zwarte bureaustoelen in ons assortiment bezitten over een zwarte rug, een zwarte zitting, een zwart frame en in een groot deel van de gevallen zelfs over een zwarte kruisvoet. Om voldoende ondersteuning en comfort te bieden tijdens bureauwerk, moeten de zwarte bureaustoelen daarnaast aan nog een aantal eisen voldoen. Een goede zithouding is immers essentieel om lichamelijke klachten te voorkomen – zeker als u veel zit. Een goede bureaustoel biedt daarom ondersteuning, verlicht de drukpunten en zorgt voor een goede doorbloeding van uw lichaam. Daarom is een groot deel van onze zwarte bureaustoelen voorzien van diverse ergonomische instelmogelijkheden.

Werkplekken met zwarte bureaustoelen

 

Hoe kies ik een bureaustoel die bij mijn organisatie past?

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan zwarte bureaustoelen. Bent u op zoek naar een specifiek model? Of wilt u meerdere bureaustoelen in uw kantoor plaatsen? In beide gevallen geldt dat u in onze webshop óf showroom aan het juiste adres bent. Ons assortiment wordt immers continu aangevuld. Daarbij houden we rekening met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichtingen, ergonomie en materiaalgebruik. Koopt u meerdere zetels tegelijk? Dan kijken we natuurlijk altijd even met u mee voor een passende prijs.

Passend advies nodig?

Ook wij weten: het kiezen van een juiste bureaustoel is niet altijd even gemakkelijk. Daarom staan onze verkopers altijd voor u klaar voor het geven van passend advies. Wilt u weten welke bureaustoelen het beste bij de werkzaamheden binnen uw organisatie passen? Advies over de diverse instelmogelijkheden? Of meer informatie over de verschillende mogelijkheden wat betreft stofferingen en stofkleuren? Neem dan gerust contact met ons op – of kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer (NL). In onze ruime showroom hebben we immers altijd een verkoper paraat staan, en staan diverse stoelen voor u klaar zodat u zelf kunt bekijken welke bureaustoel het beste bij uw wensen past.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.