Navigatie

Coronaschermen

(42 artikelen)

Zoekt u plexiglas coronaschermen ter preventie van het coronavirus in uw kantoor of bedrijfsruimte? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan kuchschermen van plexiglas, zeil of juist akoestische, gestoffeerde schermen.

Plexiglas coronaschermen voor uw kantoor kopen

Wilt u uw kantoor, werkplek of ruimte coronaproof inrichten met een coronascherm? Ervoor zorgen dat uw werknemers, klanten of gasten zich in een veilige ruimte bevinden? Er preventief voor zorgen dat corona zich in uw organisatie niet, of minder goed, kan verspreiden? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan coronaschermen van plexiglas of stof.

Waarom coronaschermen in uw bedrijfsruimte plaatsen?

Het coronavirus houdt ons al geruime tijd in zijn greep. Het gevaar van dit virus is dat het zeer besmettelijk is. Zo komt het virus door middel van kleine druppeltjes, die vrijkomen bij het hoesten en niezen, in de lucht terecht. Eén van de maatregelen is het houden van anderhalve meter afstand. Toch blijkt dit in de praktijk niet altijd even haalbaar. En daar komen de coronaschermen om de hoek kijken. Want door het plaatsen van deze kuchschermen tussen werkplekken op kantoor, op een balie of tussen plekken waar gasten zitten, voorkomt u dat deze virusdeeltjes uw collega’s, klanten of gasten bereiken.

Verschillende soorten kuchschermen

In ons assortiment treft u verschillende soorten corona preventieschermen. We kunnen onderscheid maken tussen de verschillende schermen op basis van budget, het doel en uw wensen.

Preventieschermen van plexiglas of zeil

Bent u van plan om een scherm te plaatsen in een ruimte waarbij het belangrijk is dat u oogcontact kunt hebben met anderen? Dan is een coronascherm van plexiglas of zijl een goede oplossing. Deze kuchschermen zijn immers transparant, en kunnen daarom geplaatst worden in onder andere vergaderruimtes, horeca, een ontvangsthal, bij de kassa of juist als u cliënten of klanten ontvangt en u geen anderhalve meter afstand kunt behouden tijdens uw werk.

Een groot voordeel aan plexiglas schermen is dat deze meestal tot de goedkoopste opties gerekend kunnen worden. Bovendien zijn deze coronaschermen van plexiglas of zeil er in diverse soorten en maten: als verrijdbaar preventiescherm, als staand coronascherm of juist als hangend scherm. De dikte van een plexiglas scherm is doorgaand 4 of 5mm. Om de stabiliteit van het scherm te waarborgen, raden wij een dikte van 5mm zeker aan. Heeft u veel plexiglas coronaschermen nodig? Dan bieden bij ook preventieschermen combideals aan.

Gestoffeerde, akoestische schermen

Zeker wanneer een coronascherm wordt aangeschaft om tussen twee werkplekken in te plaatsen, zijn de akoestische scheidingwanden een mooie oplossing. Niet alleen helpen deze schermen tegen de verspreiding van het virus, ook zorgen deze ervoor dat de akoestiek in de ruimte wordt verbeterd. En win-win situatie, dus! Deze oplossing is ook ná deze coronacrisis een goede en duurzame oplossing voor het creëren van meer privacy en rust rondom de werkplek.