Navigatie

Dubbel hangend akoestisch paneel Modus - Narbutas

  • Garantie: 5 jaar
De dubbele hangende akoestische Modus panelen verbeteren niet alleen de akoestiek, maar geven ook een eigen draai aan de ruimte waarin ze hangen. Door twee schermen met elkaar te combineren zijn er tal van kleurencombinaties mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de kleuren van uw huisstijl terug te laten komen, of juist kleuren te kiezen die bij de ruimte zelf passen.

Verticaal hangende akoestische plafond panelen
Wilt u geen hokken of afgesloten ruimtes in het kantoor cre├τren, maar toch een indeling maken en de akoestiek verbeteren? Dan zijn de hangende akoestische panelen de juiste keuze. Op deze manier kan een ruimte op een transparante manier worden ingedeeld, en tegelijkertijd wordt de geluidsreflectie (echo) verminderd.

Plus- en minpunten van de Akoestische Modus plafondpanelen + Geschikt voor kleine en/of grote (kantoor)ruimtes, met hoog of laag plafond
+ Verstelbaarheid in hanghoogte: 5 tot 300cm
+ Uniek ontwerp
+ Ruime kleurkeuze
+ Panelen leverbaar met 2 verschillende kleuren
- Moeilijker te monteren dan een bureauscheidingswand

Let wel op, het is alleen mogelijk om de panelen op te hangen aan een gips- of betonnen plafonds. Wilt u de panelen gemonteerd/opgehangen hebben of meer informatie over de montage, neem dan contact met ons op.
Aantal

 

payment-methods
  • Nu met 35% korting
  • Verminder Galm en verbeter de Akoestiek
  • Productspecificaties

Specificaties van het dubbele Modus hangend akoestisch plafondpaneel

- fabrikant: Narbutas
- type: Modus

- volledig gestoffeerd paneel
- stoftype: Velito
- A- en B-kant leverbaar in verschillende kleuren
- gewicht panelen: 3,12kg (paneel 40cm hoog) en 4,8 kg (paneel 80cm hoog)
- inclusief verstelbare ijzeren kabel
- geschikt voor gips- of betonnen plafond

Kleuren

- keuze uit diverse kleuren Velito stof

Afmetingen

- breedte paneel: 120cm
- dikte paneel: 4,6cm
- hoogte paneel: 40cm of 80cm
- afm. verstelbare ijzeren kabel: 5-120cm lang of 5-300cm lang

Wilt u de panelen gemonteerd/opgehangen hebben of meer informatie over de montage, neem dan contact met ons op.

Op dit product is de afkoelingsperiode niet van toepassing


De dubbele hangende akoestische Modus panelen verbeteren niet alleen de akoestiek, maar geven ook een eigen draai aan de ruimte waarin ze hangen. Door twee schermen met elkaar te combineren zijn er tal van kleurencombinaties mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de kleuren van uw huisstijl terug te laten komen, of juist kleuren te kiezen die bij de ruimte zelf passen. Verticaal hangende akoestische plafond panelen Wilt u geen hokken of afgesloten ruimtes in het kantoor cre├τren, maar toch een indeling maken en de akoestiek verbeteren? Dan zijn de hangende akoestische panelen de juiste keuze. Op deze manier kan een ruimte op een transparante manier worden ingedeeld, en tegelijkertijd wordt de geluidsreflectie (echo) verminderd. Plus- en minpunten van de Akoestische Modus plafondpanelen + Geschikt voor kleine en/of grote (kantoor)ruimtes, met hoog of laag plafond + Verstelbaarheid in hanghoogte: 5 tot 300cm + Uniek ontwerp + Ruime kleurkeuze + Panelen leverbaar met 2 verschillende kleuren - Moeilijker te monteren dan een bureauscheidingswand Let wel op, het is alleen mogelijk om de panelen op te hangen aan een gips- of betonnen plafonds. Wilt u de panelen gemonteerd/opgehangen hebben of meer informatie over de montage, neem dan contact met ons op.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!