Navigatie

Gebruikte kasten

Zorgen voor extra opbergruimte voor de werkplekken of archiefruimtes in uw bedrijfspand? Met onze gebruikte kantoorkasten zit u goed. In dit assortiment vindt u namelijk diverse soorten kantoorkasten, die door hun tweedehands karakter extra scherp geprijsd zijn. Zo koopt u voor een zacht prijsje een archiefkast voor uw kantoor, terwijl u ook nog profiteert van een goede kwaliteit én snelle levertijd. Benieuwd naar onze tweedehands kantoorkasten? U bekijkt ze op deze pagina!

Tweedehands kantoormeubelen

Gebruikte ofwel tweedehandse kantoormeubelen vindt u bij Officetopper tegen scherpe prijzen. Van een enkel ladeblok tot aan een volledig ingericht kantoor met een bureau, bureaustoel, ladeblok en een kast. Tweedehands kantoormeubilair is niet alleen een duurzame manier van ondernemen en investeren, maar het is ook goedkoop en milieuvriendelijk. Voor de volledige selectie aan gebruikte kantoormeubilair zoals 2e hands kasten bent u op de juiste pagina.

Bekijk hier ons assortiment nieuwe kantoormeubelen!

Het tweedehands kantoormeubilair van Officetopper is niet alleen scherp geprijsd, maar verkeert ook in uitstekende staat. Alle gebruikte meubelstukken worden bij binnenkomst gecontroleerd. Officetopper is altijd transparant wat betreft de staat van de verschillende gebruikte meubelen. De nazorg die Officetopper biedt is alles omvattend. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om eventuele situaties zo goed mogelijk op te lossen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom.

Voordelen van gebruikte kantoormeubelen

Het aanschaffen van tweedehands kantoormeubilair neemt een hoop voordelen met zich mee. Hiernaast hebben wij al deze voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • Gratis verzending vanaf €300,- excl. btw
  • Scherp geprijsd
  • Uit voorraad leverbaar
  • Snel leverbaar
  • Gereinigd en gecontroleerd
  • Maatschappelijk verantwoord

 

Tweedehands merk kantoormeubelen

Omdat wij veelvuldig grote partijen kantoormeubelen opkopen, krijgen wij in onze toestroom ook veel merk kantoormeubelen binnen. Op onze speciale merkenpagina kunt u alle gebruikte kantoormeubelen per merk bekijken en bestellen. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

Tweedehands Ahrend meubelen

De tweedehands kantoormeubelen van Ahrend zijn de grootste productgroep (op merk) binnen ons assortiment. Bekijk hier ons aanbod tweedehands Ahrend kantoormeubilair

Gebruikt Gispen meubilair

Gispen staat voor duurzaam design. Het doel van het bedrijf is om duurzaamheid te stimuleren. Bekijk hier de Gispen Meubelen

Tweedehands Lensvelt kantoormeubilair

Een liefhebber van betaalbaar design? Dan is het zeker de moeite waard om ons assortiment tweedehands Lensvelt meubelen te bekijken.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.