Navigatie

Brandvertragende kasten

Wilt u uw kantoor of werkruimte voorzien van een stevige, solide en uiterst betrouwbare kantoorkast voor uw waardevolle of vertrouwelijke documenten of voorwerpen? Onze brandvertragende kasten zijn de perfecte oplossing. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

Online Brandvertragende kasten kopen

Brandkasten, ook wel brandwerende kasten genoemd, zijn speciaal gemaakt om al uw belangrijke en waardevolle objecten in op te bergen. De brandkast is een zeer betrouwbare en veilige keuze wat betreft opbergingmogelijkheden, omdat de brandkast ook als kluis kan dienen. De brandkasten beschermen uw waardevolle spullen niet alleen tegen brand, maar ook tegen diefstal. In de webshop vindt u een aantal verschillende type brandkasten. Voor iedere situatie biedt Officetopper een kantoorkast met veilige opbergmogelijkheden.


Besparen op uw Budget en profiteren van een Snelle Levertijd?
Bekijk dan ook eens onze gebruikte
brandkasten! Direct uit voorraad leverbaar!

Veilig en betrouwbaar

De brandkasten zijn zeer veilig en betrouwbaar, ze zijn gemaakt van stevig en brandvertragend staal. De kasten zijn gebouwd volgens DIN 4102, wat inhoudt dat de kasten gemaakt zijn van brandvertragend materiaal. Hierdoor blijft de inhoud beschermd in het geval van calamiteiten. Daarnaast bieden wij sleutelkluizen en afstortkluizen aan, voor het veilig opbergen van uw sleutels en contant geld. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit kasten met verschillende functies.
Houdt wel rekening met het feit dat de archiefkasten slechts een beperkte brandveiligheid bieden. In een hevige brand is dit slechts enkele minuten.

Afmetingen

De brandkasten in ons assortiment zijn gesorteerd op afmetingen. In totaal zijn er vier verschillende groottes te vinden.

  • 70x55x150cm (bxdxh) | Middelhoge kast
  • 70x55x195cm (bxdxh) | Smalle hoge kast
  • 95x55x195cm (bxdxh) | Standaard afmeting
  • 126x55x195cm (bxdxh) | Brede hoge kast

 

Kleuren

De brandvertragende kasten die op deze pagina ziet, zijn allemaal in twee verschillende kleuren te bestellen. Dat zijn de volgende kleuren:

  • Grijs | RAL 7035
  • Zwart | RAL 9005

 

Inrichting binnenzijde en accessoires

brandvertragende kasten voor kantoor met legborden hen hangmappenframes

Voor de inrichting van de kast zijn veel opties mogelijk. Standaard zijn alle brandvertragende archiefkasten voorzien van 4 legborden. De legborden, zijn verstelbaar met een interval van 3,5cm, maximaal belastbaar tot 50kg (per legbord, verdeelde last) en ook geschikt voor laterale hangmappen. Het is ook mogelijk om de kasten in te richten met andere opbergsystemen of accessoires. Zo is ook mogelijk om op aanvraag uw brandkast in te richten met extra legborden, uittrekbare hangmappenframes of een Safe box. Voor prijzen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De afsluitbaarheid en inbraakvertraging

De archiefkasten op deze pagina zijn niet alleen ontworpen om brand te vertragen, maar ook om inbraak tegen te gaan of te vertragen. De extra stevige gelaste stalen constructie in combinatie met het dubbelbaard veiligheidsslot en de vijfzijdige sluiting van zware slotschoten zorgen er voor dat u uw waardevolle spullen veilig kunt opbergen en beschermd zijn tegen inbraak! De kasten worden standaard met 2 sleutels geleverd.

slot van een brandvertragende archiefkast
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.