Navigatie

Garderobekasten

De garderobekast is helemaal terug. Heeft u er een nodig voor uw kleedkamerinrichting of garderobe? Op deze pagina vindt u ons complete assortiment – in diverse afmetingen, uitvoeringen en kleuren.

Garderobekasten Kopen

Garderobekasten nodig voor uw kleedkamerinrichting? Bekijk hier ons complete assortiment en bestel vandaag nog met 25% Korting. Dan wordt uw nieuwe garderobekast Gratis bij u geleverd! Nog niet zeker van uw keuze. Klik dan op de lees meer knop of scroll naar onderen voor meer informatie.

Wij hebben diverse garderobekasten in ons assortiment, die variëren wat betreft afmeting en het aantal aparte segmenten per garderobekast. De garderobekasten zijn ideaal voor bijvoorbeeld kleedruimtes van sporthallen, gymzalen of sportverenigingen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen.

Sterke en veilige garderobekasten en garderobe sets

De garderobekasten zijn gemaakt van kwalitatief goed staal en zijn zeer sterk en stevig. Daarnaast zijn ze afsluitbaar door middel van cilindersloten, andere afsluitmogelijkheden zijn er ook, maar die zijn op aanvraag. Wanneer u hier behoefte aan heeft kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Betaalbare garderobekasten bestellen

Zoals hierboven al gezegd is, vindt u op deze pagina al onze betaalbare garderobekasten. Voor het complete garderobe-assortiment geldt een korting van 25% procent. Wanneer u voor meer dan €200,- excl. btw besteld. Dan komen wij uw bestelling Gratis leveren op de begane grond achter de eerste deur. Zo heeft u binnen 1 á 2 weken een voordelige garderobekast van topkwaliteit in huis.

Afmetingen

Binnen ons assortiment vindt u garderobe kasten in verschillende afmetingen. Op de categoriepagina staan alle kasten per kolom gesorteerd. Zo kunt u eenvoudig het aantal kolommen van uw kasten bepalen.
Wanneer u op een productpagina klikt, kunt u kiezen voor verschillende breedtes, hoogtes of andere opties.

Bekijk op deze pagina ons complete assortiment kantoorkasten.

De breedte

De standaard breedtes per kolom zijn 30cm breed of 40cm breed. De grootste kasten gaat tot 3 kolommen breed. De grootste kast die u op onze webshop kunt bestellen heeft een totale breedte van 120cm. Hieronder een aantal voorbeelden:

30cm breed | met 1 deur of met 2 deuren

40cm breed | met 1 deur of met 2 deuren

60cm breed | met 2 of met 4 deuren

80cm breed | met 2 of met 4 deuren

90cm breed | met 3 of met 6 deuren

120cm breed | met 3 of met 6 deuren

De diepte

Alle kasten die u op deze pagina vindt hebben een standaard diepte van 50cm. Op aanvraag is het ook mogelijk om kasten met andere dieptes te leveren, zoals bijvoorbeeld: 30cm diep, 40cm diep of 60cm. Bent u benieuwd wat er verder mogelijk is, neem dan contact met ons op!

De hoogte

De standaard hoogte is 180cm. Wanneer u de kasten uitbreid met bijvoorbeeld een stofkap of een extra plint of garderobebank, dan kan de hoogte oplopen tot 200cm. Hieronder twee voorbeelden van hoge garderobekasten (deze twee producten staan niet in ons standaard assortiment, maar zijn wel leverbaar. Bij interesse kunt u contact met één van onze verkopers onpnemen).

Verschillende types

Er zijn heel veel verschillende type garderobekasten te vinden. In de voorbeelden hieronder kunt u precies zien welke er op de markt en in ons assortiment te vinden zijn:

1 Kolom

Deze smalle kasten zijn handig om ruimte op te vullen of juist u huidige garderobe mee aan te vullen. Vaak worden ze ook gebruikt om los in aparte ruimtes, waar andere kleding vereist is, te zetten.

2 Kolommen

De 2 koloms kasten zijn ideaal om uw ruimte in een even aantal op te delen. Door te kiezen voor 30cm of 40cm breed kunt u uw garderoberuimte snel en efficiënt vullen.

3 Kolommen

Met de 3 koloms-kasten vult u binnen no-time uw garderobe of kleedruimte. Dit is de meest voordelige optie om grote kleedruimte snel en efficiënt te voorzien van opbergruimte.

Z-deuren

De Z-deurkasten zijn snel te herkennen door de unieke vorm van de draai- of vleugeldeuren. Door het ontwerp van deze deuren hebben beide compartimenten een efficiënte verdeling van hang- en legruimte.

Leg-hang indeling

De leg-hang kasten bieden de ideale mix van hangruimte en opbergruimte in de klassieke stalen kast vorm. De legborden bieden plaats voor schoenen en andere voorwerpen, terwijl er nog genoeg ruimte overblijft om kleding op te hangen.

Hang-hang indeling

De hang-hang kasten hebben twee compartimenten met kledinghangers. Zo bieden ze extra veel hangruimte om uw kleding op te hangen. De kasten zijn gemaakt van staal en voorzien van poedercoating.

Schoon/vuil indeling

De schoon-vuil kasten zijn net als de bovenste twee kasten voorzien van twee compartimenten. Door de smalle indeling is kunnen de kasten per kolom door 1 persoon gebruikt worden om hun schone en vuile kledij in op te hangen/bergen.

Doorzichtige gaas garderobekast

De gaas-garderobekasten zijn ideaal voor openbare ruimtes waar de veiligheid van groot belang is. Door de gaas-omhuizing is er binnen een oogopslag te zien wat er in de kast opgeborgen ligt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.