Navigatie

Blauwe lockerkasten

Wilt u uw kantoor- of bedrijfsruimte uitrusten met een blauwe lockerkast? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verschillende lockerkasten met blauwe deuren. Bekijk hier ons complete aanbod aan blauwe lockerkasten.

Blauwe lockerkast kopen

Een lockerkast is onmisbaar in iedere bedrijfsruimte, kantooromgeving of kleedruimte van een vereniging. Ze zijn immers ideaal voor het veilig opbergen van persoonlijke eigendommen, waardevolle spullen of vertrouwelijke documenten. Onze blauwe lockerkasten zijn voorzien van een grijze, volledig gelaste, stalen omhuizing met blauwe, metalen draaideuren. Er zijn diverse hoogtes, breedtes en indelingen mogelijk; zo kiest u precies de kast die het beste bij uw wensen en het doel past.


Welke indelingen kennen de blauwe lockerkasten?

Binnen onze blauwe lockerkasten vindt u zowel premium lockers met 4 of 5 ruime kluisjes, als laptoplockerkasten of lockerkasten met kleine kluisjes. Heeft u behoefte aan een lockerkast waarin u vertrouwelijke documenten kunt opslaan? Een kantoorkast waarin medewerkers hun persoonlijke eigendommen en werkzaamheden in kunnen bewaren om voor een clean desk te zorgen? Of juist een kluisje waarin slechts een laptop of portemonnee kan worden bewaard? Iedere blauwe lockerkast kent een ander doeleinde en kan gekozen worden op basis van de ruimte die de kluisjes bieden.


Welke afsluitmogelijkheid past bij uw wensen?

Buiten de diverse indelingen, kennen onze blauwe lockerkasten ook verschillende afsluitmogelijkheden. Zo heeft u bij onze premium lockers de keuze uit een cilinderslot, valgrendel, mechanisch cijferslot of elektronisch cijferslot. Het verschil is dat u bij de eerste twee opties een sleutel nodig heeft – bij ieder slot worden twee sleutels meegeleverd – terwijl u bij de laatste twee mogelijkheden een (persoonlijke) code instelt. Het fijne aan deze optie is dat u de cijfercode met meerdere mensen kunt delen; ideaal als de lockerkast gebruikt wordt op een afdeling om documenten in op te slaan.


Bestel uw blauwe lockerkast bij Officetopper

U ziet: binnen onze categorie blauwe lockerkasten heeft u nog heel wat mogelijkheden en keuzes. De blauwe lockerkasten nemen een unieke uitstraling met zich mee, en passen perfect in iedere omgeving. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bestelt u de lockerkast eenvoudig en snel in onze webshop. Daarbij heeft u tevens de keuze uit diverse leveringsopties én profiteert u van hoge kortingen. Heeft u nog vragen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op; onze medewerkers staan u graag te woord.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.