Navigatie

Lockerkasten met cijfersloten

 Zoekt u een afsluitbare kantoorkast, maar wilt u geen gedoe met sleutels of pasjes? Dan zijn onze lockerkasten met cijferslot dé oplossing voor u. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment van deze kantoorkasten met een mechanisch of elektronisch cijferslot.

Uw lockerkast met cijferslot aanschaffen

Wilt u in uw kantoor- of bedrijfsruimte inrichten met een kantoorkast waar u spullen veilig in kunt opbergen? Onze lockerkasten met cijferslot zijn een betrouwbare, kwalitatieve optie. Zo’n lockerkast kan namelijk haast niet ontbreken als u veel te maken heeft met vertrouwelijke documenten – of juist als u uw werknemers wilt voorzien van een persoonlijk kluisje voor hun eigendommen of waardevolle spullen.

De verschillende soorten cijfersloten - mechanisch of elektrisch

Onze lockerkasten zijn uitgerust met een cijferslot. Hierin maken we onderscheid tussen elektronische cijfersloten of mechanische cijfersloten. Bij de mechanische sloten voert u de cijfers van uw pincode in door te draaien aan de cijfers, terwijl u ze bij een elektrisch slot invoert op een paneel dat op stroom werkt.

De verschillende sloten van de lockerkasten met cijferslot

Waarom een locker met cijferslot kopen?

Het grote voordeel van een lockerkast met cijferslot? Dat is dat u de sleutels of pasjes waarmee u de kast zou moeten openen, niet kwijt kunt raken. Deze kasten opent u immers met een (persoonlijke) pincode. Daardoor kunnen, indien nodig, verschillende personen van de kast gebruik maken. Ideaal als meerdere werknemers met dezelfde vertrouwelijke dossiers of cijfers moeten werken.

Profiteer van hoge korting; bestel bij Officetopper

Heeft u een lockerkast kunnen uitkiezen? Dan bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. Extra fijn? U ontvangt maar liefst 25% korting op al onze lockerkasten met cijferslot. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen als u nog vragen heeft of advies wilt ontvangen. We helpen u graag!

Lockers met cijferslot en diverse afmetingen bij Officetopper

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.