Navigatie

Witte lockerkasten

Gaat u uw kantooromgeving meer inrichten op flexwerken, en wilt u uw werknemers daarvoor faciliteren in een persoonlijk kluisje? En bent u daarbij specifiek op zoek naar een witte opbergoplossing? Perfect. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan witte lockerkasten.

Witte lockerkasten kopen

Betrouwbaar, veilig, solide en stijlvol. Onze witte lockerkasten zijn van alle markten thuis. Het grootste deel van onze witte lockerkasten-collectie heeft een houten omhuizing. Dit maakt ze nét even anders dan de standaard stalen lockerkasten. Dit melamine brengt namelijk een warme, huiselijke uitstraling mee, die perfect past in de trendy kantooromgeving van nu. Onze houten, witte lockerkasten zijn bovendien voorzien van een sleuf in de deur, waardoor de kluisjes tevens gebruikt kunnen worden als brievenbus.


Keuze uit diverse indelingen en formaten

Onze witte lockerkasten zijn er in verschillende formaten. Zo kennen onze houten lockerkasten een breedte van 45cm of 80cm. Wat betreft hoogte heeft u de keuze van 92 tot 182cm hoog. Het formaat dat u kiest, zegt ook veel over de indeling. Kiest u voor een brede lockerkast, met twee rijen lockers naast elkaar? Of juist voor enkele rijen met kluisjes? Ruime lockers, of juist kleinere vakken? U stelt onze witte lockerkasten naar smaak samen, zodat ze geheel aan uw wensen voldoen.


Waarom een witte lockerkast kopen?

Zeker nu organisaties zich meer bewegen richting flexwerken, waarbij medewerkers deels thuiswerken en deels op kantoor aan de slag gaan, is een lockerkast onmisbaar. Flexwerken of het gebruik van flexwerkplekken betekent namelijk ook: een clean desk policy. Onze lockerkasten helpen hieraan mee. Door iedere werknemer een persoonlijk kluisje te bieden, kunnen zij hun spullen aan het eind van de werkdag netjes opbergen. Zo zitten zij niet vast aan een vaste werkplek én blijft de werkplek netjes achter voor de volgende werknemer.


Verschillende afsluitmogelijkheden

Onze witte lockerkasten kennen verschillende afsluitmogelijkheden. Afhankelijk van het doeleinde waarvoor u de kasten gebruikt, kunt u kiezen voor een bepaalde mogelijkheid. Buiten hun dienst als persoonlijke kluis, kunt u de lockerkasten namelijk ook gebruiken voor vertrouwelijke documenten, zoals jaarcijfers, persoonsgegevens of dossiers. In dat geval is een mechanisch cijferslot ideaal; doordat u kiest voor een cijfercode, kunnen meerdere mensen van de lockerkast gebruikmaken. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een meer budgetvriendelijke optie: het cilinderslot. Bij deze sloten worden twee sleutels meegeleverd, zodat er, in het geval van verlies of een kapotte sleutel, altijd nog een reservesleutel achter de hand is.


Een lockerkast kopen?

Heeft u dé witte lockerkast gevonden die perfect in uw kantooromgeving of garderobe past? Bestel ‘m dan bij Officetopper; dan profiteert u ook nog van maar liefst 25% korting! Heeft u nog vragen? Geen probleem; neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.