Navigatie

Hoge roldeurkasten

Een roldeurkast tussen de 150 en 200cm hoog kopen? Op deze pagina vindt u ons assortiment hoge roldeurkasten. Met diverse breedte- en dieptematen, in verschillende kleuren en materialen.

Een hoge roldeurkast kopen voor uw kantoor

Eén van de grote voordelen van een roldeurkast? Dat is dat de roldeur zich in de omhuizing naar binnen oprolt. Hij neemt daardoor weinig plek in. Bij een hoge archiefkast met roldeur krijgt u daar ook nog eens erg veel opbergruimte voor terug: doorgaans worden deze kasten immers geleverd met maar liefst 4 (verstelbare) legborden! Inclusief de vlakke bodemplaat geeft dit dus voldoende ruimte voor ordners, dossiers of persoonlijke spullen.

Speciale selectie hoge roldeurkasten

Onze hoge kantoor roldeurkasten zijn speciaal geselecteerd op hun hoogte: deze kasten zijn namelijk 150 tot 200cm hoog. U kunt hierbij kiezen voor een smalle, hoge roldeurkast, met een breedte van 80cm, of juist voor een brede kast. Deze hebben een breedte van 120cm. De kasten hebben een kunststof roldeur en een stalen of houten omhuizing. U vindt dus altijd wel een roldeurkast naar smaak.

Diverse hoge roldeurkasten in ons assortiment

We weten immers: het is wel zo fijn als een kast ook gewoon bij de rest van uw werkomgeving past. Dit creëert rust, behoudt de ruimtelijkheid en kan daardoor zorgen voor een verhoogde concentratie en productiviteit bij uw werknemers. Om te zorgen dat een kast binnen uw interieur past, is het belangrijk om te kijken naar het materiaal en de kleur. Onze hoge stalen roldeurkasten zijn doorgaans beschikbaar in de kleuren wit, aluminium en zwart. Daarnaast is antraciet of lichtgrijs ook optioneel bij enkele van de hoge roldeurkasten.

Onze houten roldeurkasten

Gaat u liever voor een houten kast? Dan kiest u voor de wat luxere, warmere variant van de hoge kantoorkasten. U kunt hierbij kiezen uit diverse kleuren van de melamine omhuizing, zoals cubanit, walnoot, grey wood of sand ash. Het rolluik is bovendien beschikbaar in wit of aluminium. Liever een stalen kast voorzien van een verrassende twist? Dan kunt u altijd kiezen om uw kast te upgraden met een los topblad. Zo matcht u hem eenvoudig met de werkplekken!

Smalle hoge roldeurkasten voor opbergruimte op kantoor

Een hoge roldeurkast naar smaak gevonden?

In onze webshop bestelt u binnen enkele klikken de kast die u wenst. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.