Navigatie

Houten roldeurkasten

Een unieke uitstraling creëren in uw kantoorruimte? Een warme optie voor een efficiënte opbergmogelijkheid? Dan zijn onze houten roldeurkasten de perfecte optie. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment van houten roldeurkasten!

Een houten roldeurkast aanschaffen?

Zoekt u een manier om uw opbergruimte uit te breiden, maar wilt u iets anders dan de ‘standaard’ kantoorkast-oplossingen? Met onze houten roldeurkasten kiest u voor een stijlvolle, trendy oplossing, terwijl deze dezelfde functionaliteit hebben – en natuurlijk net zo veel opbergcapaciteit. Extra fijn aan een roldeurkast? De deuren rollen zich op binnen de omhuizing, waardoor de kast weinig ruimte inneemt én u geen ruimte inlevert vóór de kast. Maar waarom zou u kiezen voor een archiefkast met roldeuren – gemaakt van hout?

Houten roldeurkasten voor de inrichting van uw kantoor

De voordelen van een houten roldeurkast

Onze houten kantoorkasten zijn voorzien van een compleet melamine omhuizing. Voor deze omhuizing kunt u kiezen uit diverse houtkleuren, zoals grey wood, sand ash of wit. Ook voor de kunststof roldeur kunt u kiezen uit twee kleuren, te weten wit en aluminium. Zo stelt u de roldeurkast geheel naar smaak samen! Dit zorgt er niet alleen voor dat u een prachtige kast heeft in uw kantoorruimte; ook kunt u ervoor zorgen dat uw nieuwe roldeurkast geheel past bij de stijl van de ruimte. Match hem bijvoorbeeld met de houtkleuren van de bureaubladen of al bestaande kasten.

Diverse opties mogelijk

Of u nu een brede of smalle – of juist een hoge of lage – roldeurkast zoekt: in ons assortiment vindt u voor ieder wat wils. Onze houten roldeurkasten zijn immers verkrijgbaar in diverse afmetingen! U hebt de keuze voor een breedte van 80 of 100cm, en een hoogte van 77 tot 189cm. U schaft dus altijd een kast aan die past bij de ruimte die u hebt. Daarnaast worden al onze houten roldeurkasten geleverd met verstelbare legborden en een slot – inclusief twee bijpassende sleutels.

Uw houten roldeurkast bestellen

Bent u eraan uit welke kast u wilt aanschaffen? Bestel ‘m dan op onze webshop. Meer informatie of advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Houten roldeurkasten met diverse afmetingen
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.