Navigatie

Lage roldeurkasten

Heeft u weinig ruimte, maar wilt u uw opbergcapaciteit wel verhogen? Dan is een lage roldeurkast perfect voor u. Op deze pagina vindt u al onze roldeurkasten met een hoogte tot 100 cm – met diverse materialen, kleuren en afmetingen.

Het aanschaffen van uw lage roldeurkast

Als u zoekt naar een lage archiefkast met roldeur, bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u ze namelijk in allerlei soorten en maten. Zoekt u bijvoorbeeld een lage, stalen roldeurkast? Of juist een die gemaakt is van hout? Er is altijd wel een kast die in uw interieur past. Doordat de lage roldeurkasten maximaal 100cm hoog zijn, is het ook nog eens een extra efficiënte vorm van opslagruimte – zeker als u weinig plek heeft.

De voordelen van een lage roldeurkast

Zoekt u opbergruimte bij een werkplek of in een kleiner kantoor? Dan zijn onze lage roldeurkasten ideaal. Doordat de deuren van deze kantoorkasten niet naar buiten openslaan, maar zichzelf in de kast oprollen, kunt u de ruimte rondom de kast ook gebruiken. Zo zet u een lage roldeurkast bijvoorbeeld neer als afscheiding tussen twee bureaus – en creëert u zo ook nog opbergruimte voor beide werkplekken.

Verschillende soorten en maten

Zoals eerder aangegeven, zijn onze lage roldeurkasten maximaal 100cm hoog. In de breedtemaat heeft u dan nog voldoende te kiezen. Zoekt u bijvoorbeeld een lage, brede kast? Of juist een smalle? Onze kasten zijn beschikbaar met een breedtemaat van 80, 100 of 120cm. De lage roldeurkasten worden over het algemeen geleverd met één legbord en een vlakke bodemplaat. Dit zorgt er samen voor dat u twee rijen ordners kwijt kunt in de kast.

Een lage roldeurkast met slot bestellen?

Natuurlijk is het wel zo fijn als u die ordners veilig op kunt bergen. Daarom leveren wij nagenoeg alle lage roldeurkasten met een slot. Hierbij krijgt u twee bijpassende sleutels, zodat u zeker weet dat altijd terug bij uw documenten kunt komen.


Hulp nodig bij de keuze voor een lage roldeurkast?

Het voordeel aan een nieuwe kast is bovendien dat u deze geheel naar smaak kunt samenstellen: kies de kleur die u wilt en voeg er, naar wens, een topblad aan toe. Wilt u meer informatie of advies over onze lage roldeurkasten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.