Navigatie

Stalen Roldeurkasten

Zoekt u veel opbergruimte, maar heeft u weinig plek over in uw kantoor? En zoekt u daarbij naar een kantoorkast met een stevige constructie? Dan is de stalen roldeurkast zeker iets voor u. En dus bent u bij Officetopper aan het juiste adres: op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan stalen roldeurkasten.

Een stalen roldeurkast kopen voor uw werkplek

De stalen roldeurkast is een veel geziene gast in kantoren, bedrijfsruimtes of werkplekken. Hoe dat komt? Ten eerste is deze kantoorkast voorzien van een stevige, gelaste constructie. Dit maakt hem erg degelijk én duurzaam. Bovendien neemt een roldeurkast erg weinig ruimte in beslag; doordat de deuren zich ín de omhuizing oprollen, hoeft u geen rekening te houden met vrije ruimte rondom de kast. Dat bespaart een hoop ruimte!


De voordelen van een stalen roldeurkast

zwarte stalen roldeurkast voor kantoor

De stalen roldeurkast kent een stalen omhuizing, die afgewerkt is met een krasvaste poedercoating. De jaloeziedeuren van de kast zijn gemaakt van kunststof. Zo is het niet de zware lompe archiefkast die u kent van vroeger. Dit maakt hem extra duurzaam; van deze kast heeft u jarenlang plezier.

Onze stalen rolluikkasten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo vindt u in ons assortiment kasten van 80 tot 120cm breed, en van 73 tot en met 198cm hoog. Dit maakt dat u de vorm van de kast geheel zelf kunt bepalen. Gaat u voor klein en smal? Vierkant? Of juist een hoge, brede roldeurkast? Eén ding staat vast: u heeft voldoende keuze.


Welke formaten metalen roldeurkasten zijn er?

Heeft u veel ruimte nodig? Of zoekt u juist wat aanvullende opbergruimte voor kleinere artikelen? Bij Officetopper kiest u eenvoudig voor hetgeen u nodig heeft. Plaatst u de kast in een smalle ruimte of doorgang? Geen probleem: dan kiest u voor een hoge, smalle metalen roldeurkast. Heeft u juist te maken met een schuin dak? Of een brede, open muur? Dan vindt u in ons assortiment ook tal van lage jaloeziedeurkasten met een metalen omhuizing.


Veilige opbergruimte

Heeft u te maken met belangrijke documenten? Of spullen die u veilig wilt opbergen? Dan zijn onze stalen roldeurkasten ideaal. Deze kantoorkasten kennen kunststof roldeuren, die uitgevoerd zijn met metalen eindlamel. Deze jaloeziedeuren zijn ofwel vlamdovend of brandvertragend. Bovendien zijn ze uitgevoerd met een solide cilinderslot, waarbij twee sleutels worden meegeleverd. Samen zorgt dit ervoor dat u uw documenten, papierwerk of spullen met een gerust hart in de kast achterlaat.

stalen-roldeurkasten-kopen

Welke kast plaatst u in uw kantoor?

Of u nu uw kantoor volledig inricht, of juist slechts wilt zorgen voor wat extra opbergruimte: onze metalen roldeurkasten zijn ideaal. Verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium, antraciet of zwart, passen ze bovendien perfect in iedere omgeving. Een warmere uitstraling creëren? Dat doet u eenvoudig door het toevoegen van een houten topblad, verkrijgbaar in diverse (hout)kleuren. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen; we helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.