Navigatie

Houten schuifdeurkasten

Zoekt u een schuifdeurkast met een andere uitstraling, maar dezelfde functionaliteit als de ‘standaard’ kantoorkast? Dan is de houten schuifdeurkast dé oplossing voor u. Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod – en leest u alle voordelen van de houten schuifdeurkast.

Een houten schuifdeurkast aanschaffen

Wilt u zorgen voor een clean desk? Of kunt u wel wat extra opbergruimte in uw kantoor gebruiken? Onze houten schuifdeurkasten zijn ideaal voor elke werkruimte. Doordat de deuren van de schuifdeurkast binnen de breedte van de kast blijven, kunt u de ruimte voor en naast de kast gewoon benutten. Daardoor is deze kantoorkast ook ideaal om naast een bureau neer te zetten, zonder hiervoor zit-ruimte in te leveren. De houten omhuizing van de schuifkasten zorgt er bovendien voor dat u de kast kunt afstemmen met de kleur van het bureaublad – en dat de kast een warme, natuurlijke en stijlvolle sfeer met zich meebrengt.

Een veelzijdige kantoorkast vol mogelijkheden

Uniek aan deze schuifdeurkast is dat de kleur van de omhuizing en de schuifdeuren kunnen afwijken; de kleuren zijn apart van elkaar te kiezen, dus zo stelt u zelf een unieke kast samen. De melamine toplaag van de kast is uitgerust met een stootvaste ABS-rand, wat ervoor zorgt dat de kast kras- en stootbestendig is. Zo gaat de kast extra lang mee. De metalen plint van de kast maakt hem extra sierlijk. Daarnaast wordt de kast standaard geleverd met verstelbare legborden. Alleen bij de twee hoogste kasten zijn twee legborden vast om de stabiliteit te verhogen.

houten schuifdeurkasten met diverse houtkleuren

Altijd een passende afmeting

Het fijne aan onze houten schuifdeurkasten is dat u keuze heeft uit diverse afmetingen. Daardoor vindt u altijd wel een kast die past in de ruimte die u heeft. Wat betreft de hoogte kunt u kiezen uit 76, 112, 147 of 182 centimeter. Hierbij heeft u nog een ruime keuze uit de breedte van de kast. Gaat u voor een houten schuifdeurkast van 120 centimeter breed? Of toch liever een van 80 of 160 centimeter? Deze afmetingen zorgen ervoor dat u een vierkante kast, een hoge, smalle schuifdeurkast of juist een brede, lage kantoorkast bestelt. Dat maakt, in combinatie met het grote kleurenpalet, dat u altijd een unieke kast heeft.

houten schuifdeurkasten in verschillende afmetingen en verschillende opties

Uw houten schuifdeurkast bestellen bij Officetopper

Uw nieuwe schuifdeurkast bestelt u eenvoudig in onze webshop. U hoeft vooraf enkel een keuze te maken uit de afmeting en de kleur voor zowel de omhuizing als de deuren. Extra fijn aan het bestellen in onze webshop? Dat is dat u nu profiteert van een korting van maar liefst 30% op onze houten schuifdeurkasten. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft of advies wilt ontvangen. We helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.