Navigatie

Stalen schuifdeurkasten

Op zoek naar een kantoorkast voor extra opbergruimte, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding én een stevige constructie? Dan is de stalen schuifdeurkast een goede optie. Op deze pagina vindt u het aanbod van deze metalen kantoorkasten met schuifdeur.

Stalen Schuifdeurkasten voor kantoor kopen

Stalen schuifdeurkasten zijn een van de meest voorkomende kasten op het kantoor. Dit komt omdat deze categorie kantoorkosten een prima prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De gelaste stalen constructie maakt de kasten ontzettend solide. De stalen schuifdeuren en romp van de kast zijn afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Dus wanneer u opzoek bent naar een stevige, duurzame en budgetvriendelijke kast, dan is dit het type dat u zoekt!

Stalen schuifdeurkast kopen met 25% korting

Bestel vandaag een stalen schuifdeurkast en profiteer van 25% korting! Zo bent u verzekerd van de scherpste prijs en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk ook eens onze andere kantoorkasten met 25% korting!

Verschillende afmetingen en kleuren

De bovenstaande kantoorkasten met schuifdeuren staan standaard op afmeting gesorteerd.

De kleuren

De stalen schuifdeurkasten zijn afgewerkt met een krasvaste poedercoating. De standaard poedercoatingkleuren zijn: wit RAL9010, Zilvergrijs RAL9006 en Zwart RAL9005. Heeft u liever een andere kleur? Laat het ons dan weten! Het is namelijk mogelijk om op aanvraag andere kleuren te bestellen (let wel op een langere levertijd en een eventueel een meerprijs).

Op de productpagina's van kasten heeft u de mogelijkheid verschillende kleuren te kiezen. Hieronder een aantal voorbeelden:

witte stalen schuifdeurkast kantoor

Wit | RAL 9010

zilvergrijze stalen schuifdeurkast kantoor

Zilvergrijs | RAL 9006

zwarte stalen schuifdeurkast kantoor

Zwart | RAL 9005

De afsluitbaarheid

Standaard zijn onze stalen archiefkasten met schuifdeuren voorzien van cilindersloten. Bij elke kast worden 2 sleutels geleverd, waarvan 1 kniksleutel. Cilindersloten zijn de meest voorkomende deursloten bij kasten voor kantoor.

De afmetingen

Naast de diverse kleuren zijn er ook verschillende afmetingen verkrijgbaar. De breedtes lopen uiteen van 120cm tot 160cm en de hoogtes gaan van 120cm tot 195cm. De kasten zijn standaard 45cm diep. Hieronder een overzicht van de verkrijgbare afmetingen:


De standaard afmetingen

  • - 120x45x120cm (bxdxh) | Vierkant
  • - 160x45x120cm (bxdxh) | Middelhoog
  • - 120x45x195cm (bxdxh) | Hoog
  • - 150x45x195cm (bxdxh) | Hoog/Breed

De indeling / binnenzijde

De stalen schuifdeurkasten in ons assortiment zijn standaard voorzien van verstelbare legborden. De legborden zijn te verstellen met een interval van 3,5 cm en zijn tot maar liefst 50 kg belastbaar (verdeelde last, per legbord).

Het aantal legborden per kast is afhankelijk van de hoogte. Bij de 120cm hoge archiefkasten worden standaard 3 legborden geleverd, en bij de 195cm hoge archiefkasten worden er 4 geleverd.

schuifdeurkasten van staal met legborden
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.