Navigatie

Receptiebalie Z2 Alfa met melamine opzetelement

  • Garantie: 3 jaar
Receptiebalie Z2 Alfa Een goede ontvangst van klanten en relaties is de eerste indruk. Belangrijk is dat men een juiste indruk en een goed gevoel krijgt van het bedrijf. Besteed daarom genoeg aandacht aan de inrichten van deze ontvangstruimte.

De Receptie balie Z2 Alfa is uitgevoerd in duurzaam melamine en prachtig afgewerkt met fraaie verstek-hoeken. De opzetelementen van melamine geven de balie een eigen gezicht.
Aantal

 

payment-methods
  • Productspecificaties

Specificaties van de Alfa Z2 balie

- 3 verschillende afmetingen
- 4 verschillende kleuren melamine
- met melamine opzetelement
- keuze uit diverse kleurencombinaties
- bureaubladverlichting en/of verlicht opzetelement optioneel

Kleuren

- leverbaar in diverse kleurstellingen

Afmetingen

- breedte: 126, 146 of 166cm
- diepte: 88cm
- hoogte bureaublad: 75cm
- hoogte counter: 113cm

Op dit product is de afkoelingsperiode niet van toepassing


Receptiebalie Z2 Alfa Een goede ontvangst van klanten en relaties is de eerste indruk. Belangrijk is dat men een juiste indruk en een goed gevoel krijgt van het bedrijf. Besteed daarom genoeg aandacht aan de inrichten van deze ontvangstruimte. De Receptie balie Z2 Alfa is uitgevoerd in duurzaam melamine en prachtig afgewerkt met fraaie verstek-hoeken. De opzetelementen van melamine geven de balie een eigen gezicht.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!