Navigatie

Showroommodellen

(25 artikelen)

Op de showroommodel kantoormeubelen pagina vindt u al onze ex-showroom producten. Dit kan variëren van producten die in onze eigen showroom hebben gestaan, of in die van één van onze leveranciers. Mocht u vragen hebben over de onderstaande producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Online showroommodel kantoormeubelen kopen

Op zoek naar scherp geprijsd kantoormeubilair? Al eens aan ex-showroommodellen gedacht? Het grootste voordeel van deze meubelen is dat ze met een hoge korting aangeboden kunnen worden. Daar kunt u natuurlijk van profiteren!

Showroommodellen op onze webshop

Al de ex-showroom producten die u op onze webshop kunt vinden, vallen onder de noemer gebruikt. Dit is omdat de producten niet meer in de originele verpakking zitten, en al licht gebruikt zijn in de showroom. Dit is ook het punt waarop deze categorie verschilt met de restpartij nieuwe meubelen.

Uit welke showroom komen de meubelen?

Het kan zijn dat de kantoormeubelen uit onze eigen showroom komen. De reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn:

  • Dat het product uit ons assortiment gaat
  • Het product niet meer gefabriceerd wordt
  • De introductie van een nieuw model van het betreffende product
  • Herindeling van de showroom waardoor er geen plaats meer is

Het komt ook wel eens voor dat wij showroommodel kantoormeubilair opkopen van een van onze leveranciers of fabrikanten. Mocht u een vraag hebben over waar een product vandaan komt, dan geeft een van onze medewerkers u daar graag antwoord op.