Navigatie

Kleine kantinetafels

Heeft u weinig ruimte in uw kantoor? Of zoekt u juist een groter aantal kleinere tafels zodat u kleinere zithoeken kunt inrichten? Onze kleine kantinetafels zijn in beide gevallen ideaal; met een breedte van 80 tot 160cm passen deze tafels immers in iedere kantineruimte! Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan kleine kantinetafels.

Kleine kantinetafels kopen

In ons assortiment vindt u verschillende kleine kantinetafels. Deze tafels kunt u gebruiken om één, of meerdere, grote kantinetafels te vormen, of juist om meerdere kleine zitjes te creëren in uw lunchruimte. Zoekt u een kleine kantinetafel die hoog is? Of wilt u juist een ‘standaard’ laag model? Een kleine kantinetafel met massief houten onderstel? Of liever een metalen onderstel? U vindt het allemaal op deze pagina. In ons assortiment vindt u namelijk al kleine kantinetafels met een breedte en diepte van slechts 80cm! Is dit u iets te klein? Dan is het ook mogelijk voor een kantinetafel van 120x80cm of een kantinetafel van 160x80cm te kiezen.


Keuze uit diverse kleuren

Bij het kiezen van uw nieuwe kantoorinrichting komt heel wat kijken. Zo ook de uitstraling. Heeft u een lichte, open en frisse lunchruimte in gedachten? Of gaat u voor de meer industriële stijl, waarbij u zwart metaal combineert met hout? Welke smaak u ook kiest, in onze webshop heeft u tal van mogelijkheden. Zowel voor het tafelblad, als voor het onderstel. Zo kiest u bij het onderstel doorgaans voor kleuren als wit, aluminium of zwart. Bij de bladkleuren heeft u de keuze uit verschillende houtkleuren. Van licht tot donker.


Waarom kiezen voor een kleine kantinetafel?

Onze kleine kantoortafels zijn ideaal als u weinig ruimte hebt, of juist als u een grote ruimte hebt én veel personeel in dienst. Met de kleine kantinetafels zorgt u namelijk eenvoudig voor een verdeling van lunchtafels door uw kantineruimte heen – en tegelijkertijd voor extra ruimtelijkheid. Onze kleine kantinetafels zijn stuk voor stuk uitgerust met een degelijk onderstel en solide melamine blad. Deze bladen zijn voorzien van ABS-stootrand, waardoor deze zeker tegen een stootje kan. Wel zo fijn in uw kantineruimte.


Vraag advies aan één van onze medewerkers!

Wilt u uw kantine een volledige upgrade geven? Of betrekt u een nieuw pand en zoekt u hiervoor een grote partij aan nieuw kantine- of kantoormeubilair? We helpen u graag bij het uitdenken van uw interieur! Bij Officetopper kunt u namelijk ook terecht voor compleet interieuradvies en uw volledige kantoorinrichting. Neem contact met ons op, maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.