Navigatie

Trapezium kantinetafels

Een kantinetafel met een bijzondere vorm, die je neer kunt zetten in tal van combinaties. Dat is de trapezium kantinetafel. In ons assortiment vindt u ze in verschillende kleuren en formaten. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete aanbod aan trapezium kantinetafels!

Trapezium kantinetafels kopen

Ze zijn veelzijdig én multifunctioneel: de trapezium kantinetafels. Deze tafels ziet u eigenlijk zelfden als losse, of enkele, tafel in de ruimte. De vorm leent zich namelijk uitermate goed voor het vormen van bijzondere opstellingen. Combineer ze met de rechte kantinetafels, of zet meerdere trapeziumtafels tegen elkaar aan en creëer binnen een handomdraai een grote, ruime kantinetafel voor een grote hoeveelheid personen. Met de trapezium kantinetafel zorgt u binnen no-time voor een ronde, ovale, u-vorm of rechthoekige kantinetafel. Met andere woorden: u kunt alle kanten op!


Diverse formaten en kleuren mogelijk

In ons assortiment vindt u een aantal trapezium kantinetafels met een vaste kleurstelling – elk met een totaal andere uitstraling. Zo vindt u op deze pagina de volledig witte kantinetafel, een trapeziumtafel met grijs onderstel en grijs blad, of juist een kantinetafel met zwart onderstel en beuken blad. Op deze manier kiest u precies de tafel die in uw huidige inrichting past. Tevens heeft de keuze uit twee afmetingen: onze kleinste trapezium kantoortafel heeft een breedte van 120cm. De grote variant is 160cm breed. Beide formaten zijn 80cm diep.


Eén of meerdere tafels nodig? Bestel ze eenvoudig in onze webshop!

Of u nu een volledig kantoor opnieuw inricht, of slechts een paar tafels nodig hebt ter aanvulling van uw kantine-inrichting: u bestelt de door u gewenste hoeveelheid kantoormeubilair eenvoudig in onze webshop. Wilt u dat wij alle werk uit handen nemen? In de productpagina kiest u gemakkelijk voor de optie ‘montage’, zodat alle tafels gemonteerd bij u worden geleverd – of worden gemonteerd op locatie. Tevens kunnen wij de producten ook bij u inhuizen – zelfs als dit op een étage is. Kies daarvoor voor de optie ‘Premium levering’. Wilt u de tafels eerst komen bekijken? Neem dan contact op en maak een afspraak; wij heten u van harte welkom in onze showroom.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.