Navigatie

Witte kantinetafels

Kan uw huidige kantineruimte wel een upgrade gebruiken? Of betrekt u een geheel nieuw pand en bent u daarom op zoek naar nieuw kantinemeubilair? Een partij kantinetafels kan niet ontbreken! Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment aan witte kantinetafels.

Witte kantinetafels kopen

Heeft u een vrij donkere kantoorruimte die u wilt omdopen tot kantine? Of wilt u juist gebruik maken van lichte materialen in uw kantooromgeving? Witte kantinetafels zijn de oplossing. Deze kantoortafels voor uw kantine, met wit onderstel en wit tafelblad, zijn stijlvol en fris, en daarmee perfect voor ieder bedrijfsrestaurant of lunchruimte. Onze witte kantinetafels zijn zowel beschikbaar als vierkante tafel, trapezium of rechthoek. Zoekt u een tafel die niet veel ruimte inneemt? Dan is de witte, verrijdbare klap- of vouwtafel ideaal voor u!


Diverse mogelijkheden beschikbaar

In ons assortiment vindt u witte kantinetafels van klein tot groot formaat. Of u nu zoekt naar een tafel van 80cm breed – of een tafel die maar liefst 480cm breed is. 80cm diep, of zelfs 160cm diep: u kiest precies de tafel die in uw kantineruimte past. Met vierkante poot, of ronde poot. Een vierkant blad, of afgerond blad. En een 4-poots onderstel, of juist een T-poot. U heeft genoeg opties om precies tot de kantinetafel te komen die geheel bij uw inrichting past. Het enige dat vast staat? Dat is dat de tafel wit is.


Waarom kiezen voor een witte kantinetafel?

Witte kantinetafels brengen een frisse, open uitstraling met zich mee. En, ook zeker belangrijk in een ruimte waar gegeten wordt, de tafels brengen geven de ruimte een schoon gevoel. In een kantine wordt gegeten, gedronken, geborreld of zelfs overlegd. In zo’n multifunctionele ruimte is het wel zo fijn als de tafels tegen een stootje kunnen. En dat kunnen onze kantinetafels zeker. De bladen zijn van melamine, en afgewerkt met een stootvaste ABS-rand. Zo blijven ze extra lang mooi!


Snel bestellen? Kies voor Officetopper

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij het bestelproces op onze webshop erg eenvoudig gemaakt. Zo bestelt u binnen enkele klikken uw nieuwe kantinetafel. Wenst u passend advies? Of heeft u nog vragen? Wilt u de kantinetafel eerst met eigen ogen komen bekijken? Dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom – maak hiervoor een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.