Navigatie

Vergadertafels 10 personen

Onze grote vergadertafels zijn beschikbaar voor 10 tot 20 personen. Bent u specifiek op zoek naar een vergadertafel voor 10 personen? Dan zit u bij ons zeker goed. We bieden in ons assortiment namelijk een ruim aanbod aan vergadertafels voor dit aantal personen. Op deze pagina bekijkt en bestelt u dit complete aanbod.

Vergadertafels voor 10 personen kopen

Om de productiviteit in een vergadering te verhogen, is het belangrijk dat u en uw collega’s, klanten of samenwerkingspartners voldoende ruimte hebben. Een grote vergadertafel is daarmee dus onmisbaar in de ruimte. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan vergadertafels voor 10 personen. En dus heeft u keuze genoeg: of u nu een hoge vergadertafel, een ovale (of ellipsvormige) tafel, een zit-sta vergadertafel of een ‘standaard’ rechte tafel zoekt.


Hoe groot zijn de vergadertafels voor 10 personen?

Voldoende ruimte is dus zeer belangrijk. Zowel aan de kantoortafel, als in de vergaderruimte zelf. Daarom is het handig om te weten hoeveel ruimte de vergadertafels voor 10 personen innemen. Per tafelmodel is dit uiteraard anders. Daarom nemen we de meest voorkomende varianten – namelijk de ellipsvormige en de rechthoekige vergadertafel – als uitgangspunt voor de aanduiding van de afmetingen. Wat betreft de rechthoekige vergadertafels geldt dat een breedte van 280 tot 320cm voldoende ruimte biedt voor 10 personen. Bij een ellipsvormige, of ovale, vergadertafel is dit 360cm.


Diverse kleuren en materialen

Naast het bieden van voldoende ruimte, is het ook van belang dat de meubelstukken goed bij de rest van de kantooromgeving passen. En dus bieden wij onze vergadertafels voor 10 personen aan in diverse kleuren en materialen. Een deel van de vergadertafels is bijvoorbeeld voorzien van massief essenhouten onderstel, terwijl een ander deel weer uitgerust is met metalen onderstel – verkrijgbaar in verschillende metaalkleuren. Wat betreft de tafelbladen heeft u de keuze uit melamine, HPL Fenix of massief eikenhout. Raadpleeg de productpagina voor de specificaties en de beschikbare kleuren.


Uw vergadertafel bestellen?

Heeft u een grote vergadertafel naar wens gevonden? Eén waaraan u met tien personen kunt plaatsnemen, vergaderen en overleggen – en die ook nog eens geheel naar smaak samengesteld is? In onze webshop bestelt u ‘m eenvoudig en tegen hoge kortingen. Heeft u advies nodig? Of heeft u nodig vragen over een tafel? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien en denken graag met u mee!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.