Navigatie

Vergadertafels 14 personen

Gaat u de vergaderruimte(s) in uw kantoor onder handen nemen, en zoekt u hiervoor vergadertafels voor 14 personen? In onze webshop vindt u meerdere vergadertafels waaraan u, samen met uw collega’s, samenwerkingspartners of gasten, meer dan voldoende ruimte hebt. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons complete assortiment.

Vergadertafels voor 14 personen kopen

Wilt u in de vergaderruimte(s) in uw kantoor vergaderingen of presentaties voor circa 14 personen faciliteren? Dan is een grote vergadertafel onmisbaar – u wilt natuurlijk wel aan iedereen plaats bieden en een ruimte geven voor een laptop of het maken van notities. Een vergadertafel voor 14 personen is dan ideaal. In onze webshop treft u een aantal kantoortafels voor dit aantal mensen. Wilt u bijvoorbeeld dynamisch vergaderen? Dan is een zit-sta vergadertafel ideaal. Een U-vorm vergadertafel zorgt er weer voor dat iedereen elkaar kan aankijken, terwijl de rechthoekige vergadertafel weer praktisch is in een smalle, lange ruimte.


Hoe groot zijn de vergadertafels voor 14 personen?

Om de productiviteit, concentratie en creativiteit binnen een vergadering te stimuleren, is voldoende ruimte van belang. Een grote vergadertafel is dan de oplossing – zeker als u zoekt naar ruimte voor zo’n 14 personen. Tevens is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte waarin de tafel komt te staan; óók daar is het belangrijk om voldoende bewegingsvrijheid te behouden. Onze rechthoekige vergadertafels voor 14 personen zijn circa 480cm breed. Daarbij heeft u de keuze voor een diepteformaat van 120, 160 of 240cm. De U-vormige vergadertafel biedt bij een afmeting van 350x340cm (bxd) voldoende ruimte voor 14 personen.


Kies voor een kleur naar wens

Elk van onze 14-persoons vergadertafels zijn voorzien van metalen onderstel en melamine tafelblad. Voor beide onderdelen heeft u de keuze uit diverse kleuren. Over het algemeen zijn de onderstellen van onze kantoortafels beschikbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en zwart. Dit combineert u met één van de vele (hout)kleuren die u kunt kiezen voor het tafelblad. Zo creëert u eenvoudig een volledig witte tafel, of juist een tafel met een industriële look door een zwart onderstel te combineren met een houten blad.


Uw keuze gemaakt? Bestel in onze webshop!

Heeft u een tafel naar wens gevonden én de kleuren naar smaak gekozen? In onze webshop plaatst u binnen enkele klikken uw bestelling – en profiteert u ook nog van hoge kortingen. Kies op de productpagina voor de optie ‘montage’ als u wilt dat wij de tafels gemonteerd bij u leveren. Wilt u de tafels ook laten inhuizen? Kies dan voor de optie ‘premium levering’ bij het bestellen van uw producten! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.