Navigatie

Vergadertafels 16 personen

Een vergaderruimte kan niet zonder een goede, ruime vergadertafel waaraan u ontspannen, en met alle ruimte, kunt vergaderen. Zoekt u een tafel waaraan zo’n 16 personen passen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina bekijkt en bestelt u namelijk ons complete aanbod aan vergadertafels voor 16 personen.

Vergadertafels voor 16 personen kopen

De vergadertafels in ons assortiment zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar – en dus ook voor verschillende aantallen aan personen. Zo ook voor 16 personen. Deze kantoortafels bieden ruimte voor grote groepen collega’s, gasten of samenwerkingspartners. Ideaal als u regelmatig grote groepen mensen wil ontvangen in uw vergaderruimte – bijvoorbeeld voor een teamoverleg of een presentatie. We bieden een aantal vergadertafels voor 16 personen in onze webshop. We lichten graag aan u toe waar u op kunt letten bij het uitkiezen van de perfect passende tafel.


Een vorm passend bij uw vergaderruimte

Heeft u een lange, smalle vergaderruimte? Of typeert u hem eerder als vierkant of breed? Passend bij de vorm van uw vergaderruimte, kiest u voor een specifieke vergadertafel. De vergadertafels voor 16 personen die u vindt in ons assortiment, zijn namelijk in verschillende vormen, en daarmee ook afmetingen, verkrijgbaar. Zo bestelt u bijvoorbeeld een ovale, of ellipsvormige, vergadertafel, die goed past in een lange vergaderruimte, of juist een vierkante vergadertafel of een U-vormige vergadertafel die goed passen in een brede ruimte.


Hoe groot zijn de vergadertafels voor 16 personen?

Tijdens een overleg, vergadering of presentatie is het natuurlijk wel zo belangrijk om iedereen voldoende ruimte én een plaats aan de tafel te bieden. Daarbij is het tevens van belang om te bekijken of de tafels goed in uw vergaderruimte passen. Maar hoe groot zijn die vergadertafels voor 16 personen nu precies? Uiteraard is dit afhankelijk van de vorm en het type tafel. Over het algemeen kunnen we wel stellen dat een rechthoekige of ellipsvormige met een breedte van 520 tot 560cm voldoende ruimte biedt voor 16 personen. Dit terwijl een U-vormige tafel dit doet bij een afmeting van 470x340cm (bxd), en een vierkante vergadertafel bij 270x270cm of 340x340cm (bxd).


Uw vergadertafel bestellen in onze webshop?

Heeft u een vergadertafel naar wens gevonden? Eén die past in uw vergaderruimte én voldoende ruimte biedt? Kies dan eenvoudig de kleur van het tafelblad en het onderstel en bestel vervolgens het door u gewenste aantal tafels. Wilt u eerst meer weten? Of zoekt u een totaaloplossing voor uw vergaderruimte? Neem dan zeker contact met ons op; onze medewerkers helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.