Navigatie

Witte vergadertafels

Wilt u een vergaderruimte creëren met een open en licht karakter? Dan is een witte vergadertafel ideaal. Deze vergadertafels zijn er van klein tot groot, hoog of laag én in diverse vormen. Met wit onderstel en blad. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan witte vergadertafels.

Witte vergadertafels kopen

Een goede vergadering begint bij een goed doordachte vergaderruimte. Een ruime, mooie vergadertafel is daarbij onmisbaar. Het is immers belangrijk dat iedereen de ruimte heeft om te werken, te brainstormen of na te denken. Zoekt u specifiek naar een witte vergadertafel? Bijvoorbeeld omdat u een open, lichte ruimte wilt creëren? Of juist als tegenhanger van een donkere ruimte? In ons assortiment vindt u tal van soorten. Zo heeft u de mogelijkheid om precies te kiezen voor de tafel die bij uw bedrijfsomgeving past.


Welke witte vergadertafels zijn er?

Heeft u al een specifieke tafel in gedachten? Of bent u vooral op zoek naar inspiratie voor een witte tafel? Dan bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres. In onze webshop bekijkt en bestelt u namelijk verschillende witte vergadertafels. Rond, vierkant, rechthoekig U-vorm of tonvormig. Groot of klein. Hoog of laag – of zelfs in zit-sta variant. Iedere tafel is uitgerust met een wit, melamine blad en wit onderstel. En ook dit onderstel is verkrijgbaar in verschillende modellen. 4-poots, T-poot of verrijdbaar.


Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft – en de hoeveelheid personen die aan de tafel moeten kunnen plaatsnemen – kunt u kiezen uit verschillende formaten van de tafels. In onze webshop vindt u namelijk witte vergadertafels met een breedte van 120cm tot 480cm. Dat biedt ruimte voor respectievelijk 4 tot 14 personen. De diepte is doorgaans 120, 140 of 160cm. De hoogte van de tafels is per tafel verschillend. Raadpleeg hiervoor de productpagina’s.


Complete inrichting nodig? Maak een afspraak!

In onze webshop bestelt u, naast witte vergadertafels, nog véél meer om uw kantoorinrichting compleet te maken. Van conferentiestoelen tot opbergoplossingen, bureaus en bureaustoelen. Gaat u uw kantoor in zijn geheel onder handen nemen? Neem dan zeker contact met ons op; we kijken graag met u mee en adviseren u graag. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Maak hiervoor een afspraak en kom langs!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.