Navigatie

Thuiswerkplek

Sinds het begin van de coronacrisis wordt telethuiswerk sterk aanbevolen binnen alle niet-essentiële functies. Werkt u regelmatig of iedere dag thuis? Dan is een gezonde thuiswerkplek erg belangrijk. Op deze pagina vindt u ons speciale assortiment kantoormeubilair voor thuis.

Ergonomisch meubilair voor uw thuiswerkplek

Sinds het begin van de coronacrisis is het telewerken in een sneltreinvaart erg populair geworden. Ook in uw kantoor thuis is ergonomisch kantoormeubilair erg belangrijk. Werkt u al een tijd vanuit huis en bent u ook van plan in de toekomst regelmatig te telewerken – en zoekt u daarom goed meubilair voor uw thuiswerkplek? Een zit-sta bureau, een goede bureaustoel of een mooie akoestische scheidingswand: op deze pagina vindt u allerlei producten die perfect passen op uw thuiswerkplek.

Snel alle informatie over thuiswerkplekken vinden?

Klik op de onderstaande links om direct naar de passende informatie te gaan.

Hoe richt ik mijn thuiswerkplek goed in?

In principe is het belangrijk dat uw telewerkplek aan dezelfde eisen voldoet als uw werkplek op kantoor. Dat betekent dat u een ergonomische bureaustoel en bureau nodig heeft, en daarnaast ook voldoende ruimte om uw spullen op te bergen. Een werkplek is ergonomisch als u deze geheel naar uw lichaam kunt aanpassen. Voor zowel de bureaustoel als het bureau geldt dus dat u deze helemaal in kunt stellen naar uw wensen en lichaam; zowel qua hoogte, maar bijvoorbeeld ook wat betreft de zitdiepte, armleggers en de rug. Op deze manier loopt u minder risico om lichamelijke klachten te krijgen, en zorgt u ook nog eens voor een comfortabele werkplek.


Kies het juiste bureau voor thuis

Het middelpunt van uw thuiskantoor is natuurlijk uw bureau; hieraan werkt u immers de gehele dag. Een goed bureau voor thuis voldoet aan een aantal eisen – afhankelijk van het type bureau dat u kiest. Zo vindt u in ons assortiment verschillende ‘standaard’ bureaus die u instelt op zithoogte, zodat u juist zit achter uw bureau. Deze bureaus zijn minimaal instelbaar van 62 – 85cm hoog. Een nóg betere optie? Dat is een zit-sta bureau. Dit bureau biedt immers de juiste afwisseling tijdens uw werkdag, doordat u eenvoudig wisselt tussen zittend en staand werken.

een ergonomische thuiswerkplek

Schaf een goede bureaustoel aan

Misschien nog wel belangrijker dan het bureau: een goede, ergonomische bureaustoel. Deze bureaustoelen bieden voldoende ondersteuning aan de rug, nek en armen tijdens het werken – en zijn daarvoor dus ook dusdanig in te stellen. De bureaustoelen in ons assortiment beschikken over diverse functionaliteiten, en zijn daarnaast uit te voeren in verschillende materialen of kleuren. Op de productpagina vindt u alle informatie over de stoelen; zowel wat betreft instelmogelijkheden, als afmetingen, kleuren en materialen.


Zorg voor de juiste zithouding

De juiste bureaustoel en bureau uitgezocht? Dan is het zeer belangrijk om dit meubilair ook op de juiste manier te gebruiken. Een slechte werkhouding zorgt namelijk op zowel de korte, als de lange termijn voor vervelende nek-, rug- en schouderklachten. Het is dus van belang om uw bureau en bureaustoel op de juiste manier af te stellen. Hierbij kunt u aanhouden dat uw voeten plat op de grond staan, waarbij u uw benen in een hoek van 90 graden houdt. Uw armen dienen hierbij ontspannen, en met afhangende schouders, op het blad van uw bureau te rusten. Heeft u gekozen voor een zit-sta bureau? Dan dient u, als u staat, op dezelfde manier achter het bureau te staan; enkel dan met uw voeten stevig op de vloer en uw knieën van het slot.


Een ruime keuze voor uw ergonomische thuiswerkplek

Naast een goed bureau en een ergonomische bureaustoel, is het natuurlijk ook zo fijn om uw spullen netjes op te bergen zodat u rust en overzicht houdt op uw werkplek. Ook dat is mogelijk. In ons assortiment vindt u namelijk allerlei producten die perfect passen binnen uw thuiswerkplek. Want niet alleen ergonomie is belangrijk: ook een inspirerende en functionele werkplek zorgt voor een goede productiviteit.

 


Bestel uw nieuwe kantoormeubelen bij Officetopper

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze kantoormeubelen? In onze webwinkel bestelt u eenvoudig en snel de door u gewenste meubelen – en kiest u vervolgens voor een leveroptie die bij u past. Voor een meerprijs leveren wij namelijk de goederen tot de plek waar ze zullen komen staan. Twijfelt u nog welke bureaustoel of welk bureau het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer (NL). We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.