Navigatie

Bureaus voor thuis

(21 artikelen)

Een goed bureau voor thuis is de basis van een efficiënte en gezonde thuiswerkplek. Werkt u plotseling thuis en zoekt u een goed bureau? Op deze pagina vindt u ons speciaal geselecteerde assortiment van nieuwe én gebruikte bureaus voor in uw ergonomische thuiskantoor.

Het kopen van een bureau voor uw thuiswerkplek

Of u nu een aparte ruimte heeft ingericht als thuiswerkplek, of een werkplek inricht in uw woonkamer of keuken: een goed bureau is onmisbaar. Het is belangrijk dat uw bureau goed afgesteld is op uw lichaam en past bij de werkzaamheden die u uitvoert. Het is natuurlijk ook wel zo fijn als het bureau goed past in de ruimte waarin u hem wilt zetten. Bij Officetopper vindt u bureaus die passen in een verantwoord, ergonomisch thuiskantoor, tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar waar kunt u op letten bij het uitkiezen van uw bureau voor thuis?

De verschillende soorten bureaus

Er zijn ontzettend veel verschillende bureaus. Zo bieden wij bureaus die u manueel in hoogte kunt verstellen, elektrische of slingerverstelbare zit-sta bureaus waarmee u zorgt voor een afwisseling in uw werkhouding, de klassieke hoekbureaus of rechte bureaus met een vaste hoogte.

Naast deze typen bureaus, zijn er ook nog diverse soorten onderstellen en bladen. Er zijn verschillende kleuren, materialen, maar ook allerlei designs. Kiest u bijvoorbeeld voor een T-poot, 4-poots, draadframe en O-poot onderstel? Of gaat u toch voor een wangen onderstel? Er is voldoende keus.

Bureaus voor uw thuiswerkplek

Nieuw of gebruikt?

Zoekt u een duurzame oplossing voor de inrichting van uw thuiskantoor? Dan zijn onze gebruikte bureaus de perfecte keuze voor u. Deze bureaus worden selectief opgekocht én gecontroleerd – en waar nodig gerepareerd – in onze werkplaats. U bent dus verzekerd van een bureau van hoge kwaliteit. Liever een nieuw bureau kopen? Op deze pagina vindt u een mix van nieuwe en gebruikte bureaus: voor ieder wat wils, dus!

Waar zet u uw bureau weg?

Houdt bij de inrichting van uw thuiswerkplek rekening met de plaatsing van uw bureau. U heeft namelijk voldoende ruimte nodig om comfortabel te zitten én te werken achter uw bureau. Staat uw bureau in een kleine ruimte? Dan kunt u kiezen voor een bureau dat bijvoorbeeld minder diep of breed is. Staat uw bureau in een hoek? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbureau.

thuiswerkbureaus kopen


Gezond thuiswerken met een goed bureau

Werkt u ook plotseling thuis door het coronavirus? Dan werkt u wellicht ook aan de keukentafel of op de bank. Deze werkplekken zorgen echter al gauw voor lichamelijke klachten, die weer een negatieve invloed hebben op uw energieniveau en productiviteit. Als u een goed bureau voor thuis wilt kopen, kunt u met een aantal factoren rekening houden. Zo is het belangrijk dat u uw bureau kunt afstellen op uw lichaamslengte, zodat u nooit aan een te hoog of te laag bureau werkt.

Ergonomische bureaus voor uw thuiskantoor

We bieden u verschillende ergonomische opties voor uw thuiswerkplek. Welk bureau het beste bij u past, ligt aan het type werkzaamheden dat u doet en hoe lang u dagelijks achter uw bureau zit. Werkt u bijvoorbeeld meer dan 6 uur per dag achter een beeldscherm? Dan adviseren wij u een zit-sta bureau – de meest ergonomische optie in ons assortiment. Met dit bureau zorgt u namelijk voor een perfecte afwisseling tussen zitten en staan. Zo’n dynamische werkhouding is niet alleen heel gezond; het verhoogt ook de productiviteit.

Het bureau op de juiste hoogte instellen


Het is belangrijk dat u nooit aan een te hoog of een te laag bureau werkt. Dat bespaart een hoop nek- en rugklachten. Daarom is een verstelbaar bureau een goede oplossing voor uw ergonomische thuiswerkplek.

Een goed verstelbaar bureau heeft een afmeting van minimaal 62cm tot maximaal 85cm hoogte. Het is belangrijk dat uw boven en onderbenen in een hoek van 90 graden staan als u achter uw bureau zit. Uw onderarmen dienen daarnaast ontspannen, met afhangende schouders, op het blad van het bureau en de armleggers van uw stoel te rusten.

verstelbare bureaus voor uw thuiswerkplek kopen

Tip: Uw lichaamslengte speelt een belangrijke rol bij het instellen van uw bureau. In de onderstaande richtlijn leest u welke bureauhoogte het beste bij uw lichaamslengte past.

Lichaamslengte Bureauhoogte
150cm 62cm
155cm 64cm
160cm 66cm
165cm 68cm
170cm 70cm
180cm 74cm
185cm 76cm
190cm 78cm
195cm 80cm
200cm 82cmKom langs in onze showroom!

De speciaal geselecteerde bureaus voor thuis zijn ergonomisch, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding én zijn grotendeels snel leverbaar. Bent u in de buurt? Dan kunt u het grootste deel van de bureau direct afhalen in onze showroom in Raamsdonksveer. Het bureau eerst uittesten of advies krijgen van onze medewerkers? Ook dan bent u welkom in onze showroom. Maak een afspraak en kom langs!