Navigatie

Fauteuils

De kantoorfauteuils uit ons assortiment zijn multifunctioneel, stijlvol en ontzettend comfortabel. Zoekt u een fauteuil voor uw conferentieruimte, wachtruimte, lounge of werkplek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u namelijk allerlei soorten fauteuils: van de meer klassieke, vertrouwde stoelen, tot hippe fauteuils die perfect in een trendy kantoor passen.

Online fauteuils voor kantoor kopen

Fauteuils kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Fauteuils kunnen dienen als conferentiestoelen, maar ook als stoelen voor in de wachtruimtes of ontvangstruimtes. Het voordeel van fauteuils is dat ze ontzettend comfortabel zijn. Dit heeft te maken met zowel het ontwerp als de stoffering. Het nadeel is alleen dat fauteuils vaak zwaarder zijn en dus moeilijker te verplaatsen dan standaard stoelen. Het is dus van belang waar voor u de prioriteit ligt, bij zitcomfort of bij praktisch gebruik. De fauteuils variëren ook van elkaar. Er zijn modellen zowel met een open als een dicht frame.

Comfortabele fauteuils

Fauteuils bieden algemeen gezien een prettiger zitcomfort dan doorsnee stoelen. Daarnaast zijn fauteuils multifunctioneel. Omdat fauteuils een mooi uiterlijk hebben, staan ze goed in bijvoorbeeld ontvangstruimtes. Door de hoge graad van comfort zijn ze zeer bruikbaar in vergaderruimtes.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.