Navigatie

Kantinestoelen

Het is dé plek voor een ontspannen lunch, even bijkletsen met uw collega’s of een gezellige vrijdagmiddagborrel. De kantine. En juist voor dat moment van ontspanning, is het ook belangrijk dat u comfortabel zit. Een partij kantinestoelen van hoge kwaliteit, mét een mooie uitstraling, kan dus niet ontbreken. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment!

Kantinestoelen Kopen

In ons uitgebreide assortiment kantoormeubels vindt u een groot aanbod kantinestoelen. Omdat de kantine een belangrijke plaats is binnen uw bedrijfsruimte is het belangrijk om deze met zorg in te richten. Mocht u advies nodig hebben bij het kiezen van het juiste kantinemeubilair? Neem dan contact met ons op!

Waarom Kantinestoelen kopen bij Officetopper?

  • Gratis verzending (boven de €200,-, binnen Nederland)
  • Garantie
  • Ruime keus
  • Snelle levering

Online kantinestoelen bestellen

U kunt uw gewenste kantinestoelen snel en eenvoudig via onze webshop bestellen. De stoel liever in het echt zien? Dat kan ook! In onze showroom hebben wij een grote selectie kantinestoelen staan.
Heeft u een vraag over een bepaalde stoel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of stel uw vraag via onze live chat!

Kantinestoel kopen

Hulp nodig bij het kiezen van kantinestoelen?

Door alle kantinestoelen het bos niet meer kunnen zien? Geen probleem u kunt altijd vrijblijvend advies of een offerte aanvragen, één van onze ervaren verkopers staat altijd voor u klaar. Zo bent u er van verzekerd dat uw (nieuwe) kantine straks gevuld staat met de juiste/beste kantinestoelen!

Kantinestoelen

Op onze nieuwe webshop vindt u een groot assortiment nieuwe en gebruikte kantinestoelen. Het is niet altijd makkelijk om goede nieuwe kantinestoel uit te zoeken. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet waar uw op kunt letten als u een nieuwe kantine stoel koopt:

Materiaal:

waarvoor gaat u het meubilair gebruiken? Dat is een belangrijke vraag wanneer u een kantine in gaat richten. Gaat u de stoel in de kantine gebruiken of toch in de wachtruimte. Als de stoel in de kantine gebruikt wordt, dan is het verstandig om te kiezen voor een kunststof rug en zitting. Zo weet u zeker dat wanneer er een vlek op de zitting komt, deze ook zo weg te poesten is.

Type:

voor wat voor type gaat u? Toevallig ook al eens nagedacht over een bartafel met barkrukken? Deze combinatie past natuurlijk ook perfect in een moderne kantine en geeft een huiselijke uitstraling. Zo kan het personeel helemaal tot rust komen.

Onderstel:

het type onderstel is erg van belang als het aankomt op stabiliteit. De meeste stoelen hebben standaard een 4-poots onderstel. Maar om het zicht te breken kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een designstoel. Zo brengt u net een andere twist in een ruimte.

Goedkope kantinestoelen

Kantinestoelen hoeft helemáál niet duur te zijn. Dat is zeker handig als u snel uw kantine in wilt richten. Of natuurlijk als de kantine intensief gebruikt wordt.

Tweedehands kantinestoelen

Bij Officetopper heeft u de keuze uit nieuwe en gebruikte kantinestoelen. Wij proberen ons assortiment altijd zo breed mogelijk te houden. In de zwarte balk onder het kopje stoelen vindt u onze scherp geprijsde tweedehands kantinestoelen. Of u kunt gewoon hier klikken.

Waarom tweedehands kantinestoelen?

  • Maatschappelijk verantwoord
  • Snel leverbaar
  • Grondig gecontroleerd/nagekeken
  • Voordelig
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.