Navigatie

Barkrukken

Zoekt u comfortabel zitmeubilair voor de hoge (bar)tafels in uw kantine, bedrijfsrestaurant, vergaderruimte of wachtruimte? Dan zijn onze barkrukken perfect. Deze stoelen zijn voorzien van een extra hoog onderstel en zijn er bovendien in verschillende soorten. Zowel wat betreft vorm als materiaal en kleur. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment.

Barkrukken kopen

Of u nu barkrukken zoekt voor uw vergaderruimte, bedrijfsrestaurant, kantine of zelfs voor een school of bij u thuis: de barkrukken van Officetopper zijn van alle markten thuis – en passen dus ook overal. In ons assortiment vindt u namelijk barkrukken die aansluiten bij elke smaak; van hout, bekleed met kunstleder, luxe gestoffeerd of juist met een industriële look. Bij vele van onze barkrukken kunt u tevens ook nog kiezen uit een breed aanbod aan kleuren. Dat maakt dat u een barkruk kiest die geheel past bij uw bartafel én uw huidige interieur.

Barkrukken voor kantoor kopen

Comfortabel zitten

Onze barkrukken zijn zo gemaakt dat u altijd comfortabel zit aan uw (nieuwe) bartafel. Naar ieders wens. Zo bieden we barkrukken met of zonder rugleuning, en met harde of zachtere zit. Al onze barkrukken zijn voorzien van voetensteun waarop u uw voeten kunt laten rusten. Heeft u al een bartafel? Of zoekt u naar een geheel nieuwe set aan barkrukken en een -tafel? Bij het uitkiezen van bijpassende krukken en tafels is het belangrijk om aan te houden dat het verschil tussen de zitting van de kruk en de onderkant van de tafel, zo’n 30cm bevat.


Welke soorten barkrukken zijn er?

Zoekt u een witte barkruk? Een zwarte barkruk? Of een barkruk van hout? In ons assortiment treft u een brede range aan smaken. Industriële krukken met massief metalen, mat zwart onderstel. Luxe barkrukken met zachte stoffering in verschillende kleuren. Of juist een moderne barkruk met massief houten onderstel. U heeft een ruime keuze om te bepalen wat bij uw interieur en wensen past! Ook wat betreft budget heeft u keuze genoeg. Zo vindt u in ons assortiment barkrukken in diverse prijscategorieën, zeker zo fijn als u zoekt naar goedkope barkrukken.


Bestel uw nieuwe barkrukken bij Officetopper

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons assortiment? Gekozen voor de juiste stijl én een kleur naar wens? Bestel dan eenvoudig en snel uw nieuwe barkrukken in onze webwinkel. Twijfelt u nog over de juiste barkrukken? Of bent u van plan uw ruimte geheel opnieuw in te richten en wenst u hiervoor advies? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer (NL). We helpen u graag!

Barkrukken kopen bij Officetopper

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.