Navigatie

Stahulp

Werkt u veel en langdurig staand? Een stahulp biedt ondersteuning tijdens het staan en zorgt daarmee voor het ontlasten van uw benen en rug. Officetopper biedt verschillende stahulpen die passen binnen uw kantoorinrichting. Op deze pagina bekijkt en bestelt u ons volledige assortiment.

Stahulp kopen

Als u veel en langdurig staand werkt, kan dit een flinke belasting zijn voor uw benen en rug. Op de lange termijn kan dit zelfs leiden tot vervelende nek-, rug- en beenklachten. Een stahulp kruk helpt deze klachten te vermijden, doordat hij zorgt voor de juiste ondersteuning bij het staand werken. Dit maakt dat u fijner, langer en gezonder kunt blijven staan tijdens uw werk. In ons assortiment vindt u diverse stahulpen, die in hoogte verstelbaar zijn. Zo past u de ergonomische stahulp kruk precies aan aan uw lengte, waardoor u verzekerd bent van een juiste werkhouding.


Hoe werken de ergonomische stahulpen?

Over het algemeen zitten we tijdens een werkdag te veel. Afwisselen met staand werken is hiervoor de oplossing, maar té lang staand werken neemt ook allerlei risico’s met zich mee. Te lang staan zorgt immers voor een statische belasting van de rug, benen en nek – wat weer zorgt voor diverse klachten. Een stahulp helpt bij het voorkomen van deze klachten, doordat deze ervoor zorgt dat uw bekken naar voren worden gekanteld. De zitting van deze stoelen is namelijk roteerbaar, waardoor deze meebeweegt met uw houding. Dit zorgt er weer voor dat er minder spanning op de wervelkolom komt te staan en u als vanzelf in de juiste, gezonde houding staat.


Direct bestellen? Profiteer van hoge kortingen

Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel uw nieuwe stahulp kruk dan in onze webshop en ontvang kortingen tot wel 25%! Daarbij profiteert u ook nog van onze professionele levering, waarbij u de keuze heeft uit twee opties. Kiest u voor basic levering? Dan leveren wij de door u bestelde producten op de begane grond, achter de eerste deur. Liever de stahulpen direct op de juiste plek laten plaatsen? Kies dan voor premium levering. Wenst u advies? Of wilt u de stahulp eerst uitproberen? Neem dan zeker contact met ons op of kom langs in onze showroom. We helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste stahulp.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.