Navigatie

Vergaderstoelen

Tijdens het vergaderen, overleggen of brainstormen is goed zitmeubilair onmisbaar. En dus zijn vergaderstoelen een belangrijk onderdeel bij het inrichten van uw vergader- of conferentieruimtes. Bent u op zoek naar een partij comfortabele vergaderstoelen? Dan bent u bij Officetopper aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment aan stoelen voor uw vergaderruimte!

Vergaderstoelen kopen

Bij lang vergaderen komt het risico op een ineengezakte houding om de hoek kijken. En hoe langer de vergadering duurt, hoe slechter de werkhouding wordt. Het resultaat? Een weggeëbde energie, en een sterk verminderde productiviteit. Een goede, ergonomische vergaderstoel is dus van groot belang. Deze stoelen zijn vormgegeven om een actieve houding te stimuleren – en inderdaad: dit zorgt voor een productievere vergadering of brainstormsessie. In ons assortiment treft u kantoorstoelen voor uw vergaderruimte in verschillende smaken. Zo verschillen ze van elkaar wat betreft het onderstel, de vorm, het materiaal én de kleuren. Voor ieder wat wils, dus.


Comfortabele vergaderstoelen voor ieder kantoor

Hoewel het zitcomfort van de vergaderstoel erg belangrijk is, is een juiste uitstraling natuurlijk ook erg belangrijk. Niet alleen voor een verhoogde motivatie bij uw medewerkers, maar ook voor een professionele uitstraling naar uw klanten, samenwerkingspartners of sollicitanten. Wilt u een luxueuze vergaderstoel in uw conferentieruimte plaatsen? Een huiselijke sfeer creëren? Of toch meer formeel en professioneel? In ons assortiment vindt u zowel leren vergaderstoelen als vergaderstoelen die gestoffeerd zijn. Met gestoffeerde, of netbespannen rug.


Voor welk onderstel kiest u?

In ons assortiment bieden we vergaderstoelen met verschillende soorten onderstellen. Van vergaderstoelen met sledemodel onderstel tot een stoel met 4-poots onderstel. Zoekt u een verrijdbare vergaderstoel? Of wilt u juist een stapelbare vergaderstoel aanschaffen die u eenvoudig wegzet als u ze even niet nodig heeft? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. In onze webshop vindt u zowel vergaderstoelen met een houten onderstel, of onderstellen gemaakt van metaal. Kijk tussen de producten en ontdek welk onderstel het beste bij u past. Bent u specifiek op zoek naar een bepaald onderstel? Gebruik dan de filters, zodat u een passendere selectie van onze producten krijgt!


Hoe kiest u voor het juiste aantal vergaderstoelen?

Heeft u een specifieke ruimte in gedachten? Of heeft u al een vergadertafel aangeschaft? Dan is het handig om te weten hoeveel vergaderstoelen u in deze ruimte – of aan de tafel – kunt plaatsen. Afhankelijk van het formaat van de door u gekozen tafel, kiest u immers voor een bepaald aantal vergaderstoelen. In onderstaande illustraties ziet u hoeveel vergaderstoelen aan de vergadertafel past, gebaseerd op afmeting én een gemiddelde stoel van circa 50cm breed. Zoekt u meer vergaderstoelen dan u aan de tafel kwijt kunt? Kies dan voor de stapelbare vergaderstoel; deze zet u eenvoudig en netjes weg als u ze even niet nodig hebt, en trekt u er gemakkelijk bij als er meer personen aan de vergadertafel plaatsnemen.


Kies Officetopper voor enkele of een grote partij vergaderstoelen

Bent u van plan meerdere vergaderruimtes in te richten en zoekt u hiervoor een flinke partij vergaderstoelen? Of gaat het nu slechts om enkele stoelen die u in één ruimte plaatst? In beide gevallen kunt u bij Officetopper terecht. In onze webshop bestelt u namelijk eenvoudig, snel én veilig uw nieuwe vergaderstoelen. Kies voor premium levering indien u ook wenst dat wij de stoelen bezorgen tot in de vergaderruimte – en ze direct plaatsen op de plek waar u ze wenst. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor levering achter de eerste deur, op de begane grond: kies hiervoor voor basic levering. Heeft u nog informatie nodig? Of wilt u komen proefzitten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.