Navigatie

Hangend akoestisch paneel Modus - Narbutas

  • Garantie: 5 jaar
Dit paneel uit de Modus-serie bestaat uit ├σ├σn hangend akoestisch paneel. Dit paneel wordt aan het plafond bevestigd door middel van een verstelbare ijzeren kabel. Let wel op, het is alleen mogelijk om de panelen op te hangen aan een gips- of betonnen plafonds. Wilt u de panelen gemonteerd/opgehangen hebben of meer informatie over de montage, neem dan contact met ons op.

Waarom een (hangend) akoestisch plafondpaneel?
De hangende akoestische Modus panelen zijn ideaal om een kantoor op een ruimtelijke manier in te delen. De panelen hebben dezelfde functie als bureauscheidingswanden, maar zijn minder isolerend.
Akoestische panelen minimaliseren de geluidsreflectie (echo) en zijn een moderne oplossing om geluid/lawaai te reduceren. Dit betekent niet dat een ruimte compleet geluidsloos of stil wordt, maar wel dat het geluid minder hard, schel of hol klinkt.

Plus- en minpunten van de Akoestische Modus panelen + Geschikt voor kleine en/of grote (kantoor)ruimtes, met hoog of laag plafond
+ Verstelbaarheid in hanghoogte: 5 tot 300cm
+ Ruime kleurkeuze
+ Panelen leverbaar met 2 verschillende kleuren
- Moeilijker te monteren dan een bureauscheidingswand

Het is ook mogelijk om de Modus met dubbele hangende panelen te bestellen. Dit is ideaal voor hoge (kantoor)ruimtes.
Aantal

 

payment-methods
  • Verminder Galm en verbeter de Akoestiek
  • Nu met 35% korting
  • Productspecificaties

Specificaties van het Modus hangend akoestisch plafondpaneel

- fabrikant: Narbutas
- type: Modus

- volledig gestoffeerd paneel
- stoftype: Velito
- A- en B-kant leverbaar in verschillende kleuren
- gewicht panelen: 3,12kg (120x40cm) en 4,8 kg (120x80cm)
- inclusief verstelbare ijzeren kabel
- geschikt voor gips- of betonnen plafond

Kleuren

- keuze uit diverse kleuren Velito stof

Afmetingen

- breedte paneel: 120cm
- dikte paneel: 4,6cm
- hoogte paneel: 40cm of 80cm
- afm. verstelbare ijzeren kabel: 5-120cm lang of 5-300cm lang

Wilt u de panelen gemonteerd/opgehangen hebben of meer informatie over de montage, neem dan contact met ons op.

Op dit product is de afkoelingsperiode niet van toepassing


Dit paneel uit de Modus-serie bestaat uit ├σ├σn hangend akoestisch paneel. Dit paneel wordt aan het plafond bevestigd door middel van een verstelbare ijzeren kabel. Let wel op, het is alleen mogelijk om de panelen op te hangen aan een gips- of betonnen plafonds. Wilt u de panelen gemonteerd/opgehangen hebben of meer informatie over de montage, neem dan contact met ons op. Waarom een (hangend) akoestisch plafondpaneel? De hangende akoestische Modus panelen zijn ideaal om een kantoor op een ruimtelijke manier in te delen. De panelen hebben dezelfde functie als bureauscheidingswanden, maar zijn minder isolerend. Akoestische panelen minimaliseren de geluidsreflectie (echo) en zijn een moderne oplossing om geluid/lawaai te reduceren. Dit betekent niet dat een ruimte compleet geluidsloos of stil wordt, maar wel dat het geluid minder hard, schel of hol klinkt. Plus- en minpunten van de Akoestische Modus panelen + Geschikt voor kleine en/of grote (kantoor)ruimtes, met hoog of laag plafond + Verstelbaarheid in hanghoogte: 5 tot 300cm + Ruime kleurkeuze + Panelen leverbaar met 2 verschillende kleuren - Moeilijker te monteren dan een bureauscheidingswand Het is ook mogelijk om de Modus met dubbele hangende panelen te bestellen. Dit is ideaal voor hoge (kantoor)ruimtes.

Complete kantoorinrichting?

×

Op zoek naar een complete kantoorinrichting? Heeft u meerdere werkplekken nodig of bent u van plan verschillende kantoorruimtes in te richten? Vraag een offerte aan voor extra scherpe prijzen!