Navigatie

Archiefkasten

Zoekt u een archiefkast voor uw kantoor- of werkruimte? Van klein tot groot, smal tot breed en laag tot hoog. Van diverse materialen, prijzen en met verschillende deuren. Op deze pagina vindt u ons brede aanbod aan archiefkasten.

Een nieuwe archiefkast aanschaffen?

Zoekt u een archiefkast voor uw kantoor- of bedrijfsruimte? Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment aan archiefkasten. In allerlei soorten en maten, voor diverse prijzen én in verschillende stijlen. Want een archiefkast is eigenlijk onmisbaar in een ruimte waar gewerkt wordt. Of u veel of weinig ruimte hebt: de archiefkast is ideaal. Met name als u veel en regelmatig te maken hebt met dossiers of documentatie binnen uw werkzaamheden. Doordat de kast in allerlei afmetingen, materialen en prijzen wordt uitgevoerd, is er altijd wel een archiefkast in onze shop die past bij uw wensen en inrichting.

De ruime mogelijkheden van een archiefkast

Of u nu één of meerdere kasten zoekt, een hoge of een lage, een brede of een smalle; het aanbod archiefkasten is ontzettend veelzijdig. Archiefkasten zijn doorgaans voorzien van stevige laden of legborden die veel papierwerk of spullen kunnen dragen. Die spullen of dossiers bergt u veilig op. Dat komt doordat het grootste deel van onze archiefkasten met slot wordt geleverd. Zoekt u juist een kast die u makkelijk kunt verplaatsen? In ons assortiment vindt u ook een verrijdbare archiefkast op wielen. Onze archiefkasten zijn altijd scherp geprijsd – en sluiten dus altijd wel aan op uw budget.

archiefkasten voor kantoor kopen

Diverse uitvoeringen van de archiefkast

Ook wat betreft de deur is er een ruime keuze. Heeft u zelf weinig ruimte, of wilt u de kast in een smal doorlooppad plaatsen? Dan is een archiefkast met roldeuren of een archiefkast met schuifdeuren ideaal. Bij deze kantoorkasten hoeft u immers geen rekening te houden met de ruimte voor de kast; de deuren rollen of schuiven zich binnen de kast op. Heeft u een beperkter budget? Of zoekt u een archiefkast met een industriële look? Dan zijn onze draaideurkasten juist perfect: deze kasten zijn van hoge kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs – het zijn zelfs de goedkoopste archiefkasten in ons assortiment! Onze archiefkasten met laden zijn juist geschikt als u veel te maken krijgt met hangmappen; deze kunnen in de dossierladekast namelijk veilig en goed opgeborgen worden!

online archiefkasten bestellen

Verschillende materialen en kleuren

Onze archiefkasten zijn er in verschillende uitvoeringen – passend bij ieder interieur. Zoekt u bijvoorbeeld een archiefkast van staal? Of juist een kast gemaakt van hout? Onze stalen, of ijzeren archiefkasten komen in diverse basiskleuren. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte archiefkast, of juist de archiefkasten in de kleur wit, aluminium of antraciet. Het voordeel van onze houten kantoorkasten is juist dat u ze kunt laten matchen bij bijvoorbeeld de bureaubladen in het kantoor; zo creëert u een unieke, warme uitstraling.

Uw archiefkast goedkoop aanschaffen?

Zoals al aangegeven, zijn onze draaideurkasten de goedkoopste in het assortiment. Toch is er nog een andere optie. Want naast ons aanbod nieuwe archiefkasten, vindt u in ons assortiment ook een groot aantal gebruikte archiefkasten. Deze kasten worden nauwkeurig gecontroleerd en, indien nodig, hersteld. Zo zorgen we ervoor dat u een tweedehands kast heeft die als nieuw aanvoelt. Het aanschaffen van gebruikt meubilair is ook nog eens erg duurzaam. Doordat deze kasten nog erg lang meegaan, zijn ze immers perfect voor een tweede kans.

Bestel uw archiefkast bij Officetopper

In onze webshop bestelt u de door u gewenste kast eenvoudig en snel. Heeft u nog vragen? Of wilt u de kast liever eerst zelf zien? Kom dan zeker even langs in onze showroom in Raamsdonksveer of vraag advies aan onze collega’s. Neem contact op en maak een afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.