Navigatie

Archiefkasten

(26 artikelen)

Berg uw documentatie op het kantoor veilig op in een archiefkast. Bekijk hier ons ruime assortiment en profiteer vandaag nog van de hoge kortingen.

Archiefkasten kopen

Bent u op zoek naar een of meerdere archiefkasten voor uw bedrijf- of kantoorruimte? Hieronder vindt u ons assortiment met verschillende kasten, variërend in hoogte, breedte en lengte. U vindt altijd een kast van een hoge kwaliteit die past bij uw bedrijfsruimte en verdere inrichting. Profiteer van onze scherpe prijzen én kortingen bij het aanschaffen van meerdere exemplaren archiefkasten. Bestel uw nieuwe kast vandaag nog online in de webshop of bezoek onze showroom.

Vergis u niet: archiefkasten worden nog altijd veel gebruikt in bedrijven en kantoren. Met name om ordners, hangmappen en ander papierwerk in op te bergen. Ondanks de digitalisering in bedrijven is een goede, betrouwbare archiefkast nog altijd onmisbaar om op een geordende manier uw papierwerk kwijt te kunnen. Tegenwoordig zijn er dan ook veel verschillende soorten kasten waar u uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld de klassieke stalen kast, maar ook de variant met draaideuren worden nog altijd veel verkocht. De kast oogt misschien wat simpel of zelfs saai, maar een goede archiefkast moet vooral degelijk en van goede kwaliteit zijn zodat hij lang meegaat.

archiefkasten voor kantoor kopen

Welke soorten archiefkasten zijn er?

Er zijn verschillende soorten archiefkasten. De klassieke variant is die met de openslaande deuren en het slot, maar er zijn nog meer modellen. Bijvoorbeeld met een rolluik of zelfs in de vorm van een molentje, zodat u gemakkelijk de ordner of map die u zoekt naar u toe kunt draaien. Ook hebben we speciale tijdschriftkasten, waar u publicaties van uw bedrijf, nieuwsbladen of bedrijfsbladen kunt neerleggen voor uw personeel of bezoekers. Ook deze kasten zijn af te sluiten met verschillende soorten sloten. Hierdoor blijft de inhoud goed beveiligd.

online archiefkasten bestellen

Opties van onze kasten

De meeste van onze kasten hebben verschillende opties. Logische punten om rekening mee te houden zijn bijvoorbeeld de sloten op uw kast. Wel zo prettig als u vertrouwelijke documenten of zakelijk papierwerk in uw kasten bewaart dat niet voor andere ogen bestemd is. De kasten worden inclusief sleutel geleverd.

Onze kasten zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren, zoals aluminium, wit of zwart. Mocht u echt voor zekerheid gaan, dan hebben we ook kasten die brandvertragend zijn. In geval van brand of rook blijft de inhoud van uw kasten toch veilig bewaard.

Bespaar geld

Wilt u graag geld besparen met uw kasten en toch een groot aantal stuks in een keer kopen? Dan is raden wij het u aan om een tweedehands kast aan te schaffen. Deze kasten zijn weliswaar al eens eerder gebruikt, maar worden in onze werkplaats weer gerepareerd. Daardoor zijn deze kasten nauwelijks van een nieuwe variant te onderscheiden. Maar u betaalt er niet de hoofdprijs voor.

Onze kasten bestellen

Liever zelf uw kantoormeubilair eerst zien of uitproberen? Bezoek dan onze showroom. Heeft u nog vragen over een van onze kasten of andere producten? Stel ze gerust en neem contact met ons op. U bent van harte welkom in onze showroom in Raamsdonksveer. Hier kunt u uitgebreid de tijd nemen om de kast te bekijken en uit te proberen. Bij Officetopper vindt u alles voor de complete kantoorinrichting.