Navigatie

Stalen archiefkasten

Meer opbergruimte toevoegen aan uw kantoor- of bedrijfsruimte? Flink wat ordners of dossiers opbergen in een kast met een stevige, stabiele constructie? Onze stalen archiefkasten zijn de uitkomst. Op deze pagina vindt u ons volledige assortiment.

Een stalen archiefkast kopen

Een groot deel van onze kantoorkasten is uitgerust met een gelaste, stalen omhuizing. Metalen deuren, en legborden van dito materiaal. Ideaal als u behoefte heeft aan een archiefkast waar u veel ordners in op kunt slaan; veel van deze metalen legborden hebben namelijk een draagvermogen van maar liefst 50 kilo. Dit maakt deze archiefkast niet alleen ontzettend degelijk en solide, het maakt ‘m ook praktisch en uiterst efficiënt. Kortom: onmisbaar in ieder kantoor.


Een ruime keuze uit afmetingen

Extra fijn aan de archiefkast van metaal, is dat deze in diverse soorten en maten komt. Weet u al precies waar uw nieuwe kast komt te staan? Dan kunt u op basis daarvan kiezen voor een bepaalde afmeting. Onze stalen archiefkasten zijn namelijk beschikbaar met een breedte tot wel 200cm. Wat betreft hoogte is er eveneens keuze te over; kies bijvoorbeeld voor een lage kast van 74cm hoog, of juist voor een hoge archiefkast met een hoogte van maar liefst 198cm. U bepaalt het zelf aan de hand van de hoeveelheid opbergruimte die u nodig hebt – en de ruimte die u in uw bedrijfsruimte over heeft.


Wat zijn de voordelen van de stalen archiefkast?

Buiten het feit dat u een ruime keuze heeft uit verschillende afmetingen, bieden we u nog veel meer opties. Zo zijn onze archiefkasten van staal verkrijgbaar in verschillende soorten. Denk aan een schuif- of roldeurkast als u weinig ruimte rondom de kast wilt inleveren, of juist een draaideurkast als u gaat voor de meest budgetvriendelijke optie. Werkt u veel met hangmappen? Schaf dan een van onze dossier- of hangmappenladekasten aan – of voeg hangmappenframes toe aan de kasten met draai-, schuif- of roldeuren. Onze metalen archiefkasten zijn bovendien helemaal aan te passen naar uw interieur. U heeft namelijk standaard de mogelijkheid om te kiezen uit een witte, aluminium of zwarte omhuizing. In sommige gevallen komt daarbij ook nog een antracietkleurige optie bij.


Profiteer van hoge kortingen; bestel bij Officetopper.com

Heeft u een kast op het oog en bent u van plan om hem te bestellen? Wacht dan niet langer! U profiteert nu namelijk van kortingen tot maar liefst 30% op onze archiefkasten. Vanaf het moment dat u de kast bestelt, gaan wij aan de slag om de kast zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wilt u liever eerst even langskomen? Geen probleem; neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We helpen u graag verder in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.