Navigatie

Zwarte archiefkasten

Archiefkasten. Ze zijn ontzettend handig voor het geordend, overzichtelijk én net opruimen van uw dossiers, documentatie of ander papierwerk. Past een zwarte archiefkast helemaal in uw kantoor? Dat komt goed uit: op deze pagina vindt u ons complete aanbod zwarte archiefkasten.

Zwarte archiefkast kopen

Archiefkasten zorgen voor veel opbergruimte in uw kantoor, bedrijfsruimte of werkplek. Tal van onze archiefkasten zijn verkrijgbaar met een zwarte omhuizing en deuren. En deze zwarte kantoorkasten zijn bovendien uitvoerbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Zoekt u een roldeurkast, een draaideurkast of een archiefkast met schuifdeuren? Of misschien zelfs een archiefkast met dossierladen? U vindt al onze kantoorkasten in een zwarte uitvoering op deze pagina.


Wat zijn de voordelen van de zwarte archiefkast?

Of u nu veel opbergruimte zoekt voor ordners of hangmappen, of juist slechts wilt zorgen voor een opgeruimd en overzichtelijk kantoor: de archiefkast is ideaal. De zwarte variant is extra praktisch als een zwarte kast helemaal in uw kantooromgeving past – of juist als u zoekt naar een kast met een neutrale kleur, en dus niet te veel opvalt. Onze zwarte archiefkasten zijn er bovendien in diverse formaten. Zoekt u een lage kast? Of juist een hoge? Breed of smal? En daarnaast: welk type deuren wenst u? Een kast met roldeuren? Of juist een open kast. U ziet: er is keuze genoeg, en dus een ruime mogelijkheid om een zwarte archiefkast samen te stellen die geheel naar wens is.


Welke afsluitmogelijkheden zijn er?

Als u uw ordners of hangmappen veilig wilt opbergen, is een afsluitbare kast wel zo handig. Onze zwarte archiefkasten komen met diverse soorten afsluitmogelijkheden. Standaard worden onze archiefkasten uitgerust met een cilinderslot, waarbij u de kast opent met een sleutel. Kiest u liever voor een oplossing waaraan geen sleutel te pas komt? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze lockerkasten met mechanisch cijferslot. Deze archiefkasten worden geopend door middel van een cijferslot, waardoor de kast tevens door meerdere personen te gebruiken zijn.


Vragen? Stel ze gerust

Weet u al welke kast(en) u graag in uw kantoor plaatst? Dan bestelt u deze eenvoudig, en binnen een paar klikken, in onze webshop. Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op en stel gerust al uw vragen; we helpen u graag! Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om onze showroom in Raamsdonksveer te bezoeken. Neem daarvoor even contact op en maak een afspraak; dan staat een van onze vakkundige medewerkers voor u klaar.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.