Navigatie

Folderrekken

Zoekt u folderrekken voor het op een geordende manier opbergen of tentoonstellen van uw folders, brochures, tijdschriften of andere documenten? Dan zit u op deze pagina goed. U vindt hier namelijk ons complete assortiment aan folderrekken en folderkasten.

Online Folderrekken bestellen

De folderkasten van Officetopper zijn ideaal voor het uitstallen en presenteren van uw folders en andere promotiematerialen. De standaard folderkasten zijn uitgerust met vijf kleppen, waarachter u de voorraad van uw folders en promotiematerialen kunt opbergen. De kleppen zelf zijn speciaal gemaakt voor het presenteren van uw reclamefolders. Folderkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals antraciet, grijs, zwart en aluminium. Daarnaast vindt u ook tijdschriftenkasten in onze webshop. De tijdschriftenkast heeft drie legborden en een afsluitbare onderkast. De tijdschriftenkast is, net als de standaard folderkast ook zeer geschikt voor het opbergen van promotiemateriaal.


Besparen op uw budget? Bekijk dan ook eens onze tweedehands folderrekken! Direct uit voorraad leverbaar!

Verschillende soorten presentatiekasten en folderkasten

Zoals in de alinea bovenaan de productpagina al eens beschreven staan, zijn er héél véél verschillende soorten presentatiekasten. Hieronder staan alle types die wij in ons assortiment hebben onder elkaar opgesomd: Brochurestandaard, Brochurerekken, Brochurekasten, Brochurehouders, Folderstandaard, Folderrekken, Folderkasten, Folderhouders, Tijdschriftenkasten, Magazineboards. Op zoek naar een andere soort kast? Bekijk hier al onze kantoorkasten.

Presentatiekasten

De categorie presentatiekasten is de verzamelnaam voor alle folderkasten, folderrekken, folderstandaards, brochurekasten, brochurerekken, brochurestandaards en tijdschriftenkasten. Op deze pagina kunt u ons complete assortiment zien en direct bestellen! Hieronder staan alle soorten beschreven.

Brochurestandaard en Folderstandaard

De brochurestandaard is een praktisch meubelstuk, met als primaire functie het op een mooie manier presenteren van uw brochures. In tegenstelling tot de folderkasten biedt de brochurestandaard niet de mogelijkheid om de voorraad erin op te bergen. De brochurestandaard heeft een zeer luxe uitstraling. Meer informatie van folderkasten en brochurestandaarden kunt u op deze pagina vinden.

brochurestandaard en folderstandaard Officetopper

Folder- en brochurerekken Officetopper

Folderrekken en Brochurerekken

Folderrekken, perfect voor het opslaan en tonen van al uw folders, brochures en drukwerk. U kunt verschillende folderrekken vinden in onze webshop. Officetopper biedt praktische en complete folderkasten aan met zowel displaymogelijkheden als een opslagfunctie. Zo zijn er folderrekken met drie kleppen, maar ook folderrekken met vijf kleppen, waarachter u uw drukwerk kunt opslaan. Naast de complete folderkasten zijn ook brochurestandaarden verkrijgbaar in onze webshop. Hoewel deze brochurestandaarden u niet de mogelijkheid geven voor het opslaan van uw drukwerk, bieden ze een zeer mooie en luxe mogelijkheid voor het tentoonstellen van uw promotiemateriaal.


Tijdschriftenkasten

De tijdschriftenkast is een stalen kast met display-gedeelte (legborden met daarachter bergruimte) en opberg-gedeelte (compartiment afgesloten door draaideuren, vaak met twee/drie legborden). Deze kast is ideaal voor zowel opbergruimte als presentatieruimte.

Stalen tijdschriftenkast Officetopper

Folderhouders en Brochurehouders

Folderhouders en Brochurehouders

De folderhouders en brochurehouders worden vaak aan de wand opgehangen. Zo bespaart u niet alleen ruimte, maar worden uw documenten ook op een elegante en gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd.


Magazineboards

Het magazineboard is een groot board waarom meerder legplanken of dragers zijn gemonteerd. De vorm van het board kan verschillen en is daardoor een unieke manier om uw folders of ander materiaal te tonen.

Magazineboards kopen Officetopper
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.