Navigatie

Legbordstellingen

Een effectieve manier voor het uitbreiden van uw opbergruimte. Met onze legbordstellingen creëert u in een handomdraai ontzettend veel opbergcapaciteit in uw kantoor, magazijn of archief – of zorgt u juist voor een trendy scheiding in een grotere ruimte. Op deze pagina bekijkt u ons assortiment legbordstellingen.

Online Legbordstellingen kopen

Legbordstellingen en archiefstellingen bieden snel hele toegankelijke opbergcapaciteit. De stellingen zijn 30cm of 40cm diep en 198cm hoog. De breedte van de stellingen is telkens uit te breiden met 100cm.

Legbordstellingen voor allerlei functies

Uw magazijn opnieuw en effectief inrichten? Uw winkel uitbreiden of gewoon thuis uw garage opruimen? Officetopper heeft een mooie en voordelige selectie legbord stellingen in haar assortiment! De stellingen zijn geschikt voor diverse functies. Ze kunnen worden gebruikt voor het archief of, door uitstekende kwaliteit en stevigheid, voor het opbergen van diverse zwaardere benodigdheden. Wilt u meer informatie over het ruime aanbod van legbord stellingen of heeft u interesse in andere kantoorkasten, neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.