Navigatie

Tekeningenkasten

Ideaal voor het veilig opslaan van grotere (bouw)tekeningen of documenten, zonder deze te hoeven vouwen: de tekeningenkast. Op deze pagina vindt u ons aanbod tekeningladenkasten, geschikt voor A0- en A1-papierformaat.

Uw kantoor inrichten met een tekeningenkast

Binnen diverse organisaties wordt regelmatig gewerkt met grotere (bouw)tekeningen, documenten of werken die niet beschadigd of gevouwen mogen worden. Bent u op zoek naar een oplossing hiervoor? Dan kunnen wij de tekeningenkast zeker aanraden. Deze kantoorkast is uitgerust met zes grote laden, van A0 of A1 formaat, waarin documenten, tekeningen of andere papieren in hun geheel passen. Zo is de kans op beschadiging nihil en blijven de papieren netjes.

witte tekeningenkast voor bouwtekeningen of grotere documenten

Geschikt voor diverse formaten

Heeft u regelmatig te maken met groot papierwerk, maar wilt u ook kleinere papieren of tekeningen in de kast kwijt? Dat kan natuurlijk ook. In de laden zijn namelijk ladenverdelers toe te voegen; zo bergt u ook papieren in A2-, A3- of A4-formaat veilig in de kast op. Doordat er bij het toevoegen van ladenverdelers sprake is van maatwerk, is dit geen standaard optie bij het bestellen van de tekeningenladekast. Neem daarom even contact met ons op voor de mogelijkheden.

grijze tekeningenladekast in twee formaten

Informatie over onze tekeningenladekasten

De laden van de tekeningenkasten zijn voor 80% uittrekbaar, waardoor u altijd bij uw tekeningen en documenten kunt. De kast bestaat uit een gelaste, stalen constructie met een krasvaste poedercoating, met daarop een melamine topblad (2,5cm dik) in dezelfde kleur als de kast. De tekeningenladenkast is voorzien van een cilinderslot, met twee meegeleverde sleutels, die de kast centraal afsluit.

Uw tekeningenkasten bestellen bij Officetopper

Gaat u voor de kast die geschikt is voor A0-papierformaat? Of toch voor A1-formaat? Uw nieuwe tekeningenkast(en) bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop. U profiteert nu zelfs van maar liefst 25% korting op onze tekeningenladenkasten! Heeft u nog vragen? Neem dan eerst even contact met ons op. We helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.