Navigatie

Houten ladeblokken

Bent u op zoek naar nieuwe opberglossingen voor uw kantoor, en zoekt u hiervoor specifiek naar houten ladeblokken? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. U bekijkt en bestelt hier immers ons complete assortiment aan staande en verrijdbare ladeblokken van hout.

Houten ladenblokken aanschaffen

Onze houten ladenblokken zijn praktisch en stijlvol tegelijk. Doordat de omhuizing van deze ladenblokken in allerlei houtkleuren beschikbaar is, matcht u hem eenvoudig met de rest van uw kantooromgeving. Zo zorgt u voor een uniforme, warme uitstraling. De ladenblokken zijn er voornamelijk als verrijdbare uitvoering, zodat u eenvoudig bij uw spullen kunt.

Ruim aanbod aan houten ladenblokken

De houten ladenblokken in ons assortiment zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo heeft u bij een deel van onze houten ladenblokken de keuze om zowel de kleur van de omhuizing, als de kleur van de ladenfrontjes en de handgrepen elk apart te kiezen. Zo kiest u precies voor de kleuren die binnen uw kantooromgeving passen. Tevens kunt u ook kiezen voor diverse indelingen: denk aan een ladenblok met hangmappenlade of juist enkel materiaalladen. Afhankelijk van uw werkzaamheden, kiest u voor de indeling die voor u het meest praktisch is.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.