Navigatie

Ladenblokken

(18 artikelen)

Zoekt u een handige en praktische opbergoplossing binnen handbereik van uw werkplek? Onze ladenblokken zijn hiervoor de perfecte kandidaat. Deze handige rolblokken passen namelijk naast of onder uw bureau, waardoor u er eenvoudig verschillende documenten en andere benodigdheden in opbergt. Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan ladenblokken!

Ladenblokken aanschaffen

Zoekt u een partij ladenblokken voor de werkplekken op uw kantoor? Dan zit u bij Officetopper goed. In ons assortiment vindt u immers tal van ladenblokken van verschillende indelingen, materialen en uitvoeringen. Zoekt u bijvoorbeeld een staand ladenblok? Of wilt u meer flexibiliteit en schaft u daarom liever een verrijdbaar ladenblok aan? Geen enkel probleem. Op deze pagina maakt u kennis met ons uitgebreide assortiment – en kiest u tevens de kleur die bij uw interieur past.


De verschillende soorten rolcontainers

Of u nu een flexibele opbergoplossing wenst die u eenvoudig bij uw werkplek trekt of naar een andere plek verplaatst, of juist één die als extensie naast uw bureau fungeert. Het kan allemaal. Afhankelijk van uw wens en het gebruiksdoel, kunnen we verschillende ladenblokken in ons assortiment onderscheiden. Zo treft u de volgende ladenblokken:

  • Verrijdbare ladenblokken: de naam verklapt het al: onze verrijdbare ladenblokken rijdt u eenvoudig van de één naar de andere plek – of trekt u er op uw werkplek gemakkelijk bij. Deze ladenblokken op wieltjes zijn ideaal om onder uw bureau te plaatsen, waardoor u ‘m netjes onder het werkblad wegwerkt. Is er in uw bedrijf sprake van flexwerkplekken? Of werkt u in wisselende ruimtes van het bedrijf? Dan rolt u het ladenblok eenvoudig met u mee.
  • Staande ladenblokken: de staande ladenblokken in ons assortiment zijn niet voorzien van wieltjes, en krijgen daarom vaak een vaste plek bij uw werkplek. Deze ladenblokken zijn over het algemeen iets hoger dan de verrijdbare soorten, waardoor deze rolkasjes ideaal zijn om te fungeren als extensie van het werkblad. Zo heeft u meer ruimte om te werken, terwijl u ook meer opbergruimte creëert naast uw werkplek.
  • Houten ladenblokken: zoekt u niet naar een bepaalde uitvoering, maar is het materiaal heel belangrijk? Dan is een houten ladenblok wellicht interessant voor u. Deze ladenblokken zijn voorzien van melamine omhuizing en ladenfrontjes, en nemen daarmee een geheel andere sfeer mee naar kantoor. Deze ladenblokken zijn namelijk verkrijgbaar in tal van houtkleuren, wat zorgt voor een huiselijke, warme uitstraling.
  • Metalen ladenblokken: op zoek naar een ladenblok dat wel tegen een stootje kan? Onze metalen ladenblokken zijn ideaal. Deze ladenkastjes zijn voorzien van metalen omhuizing en ladenfrontjes, en doorgaans beschikbaar in de kleuren wit, (zilver)grijs en zwart. Hierdoor past u het ladenblok aan aan het onderstel van uw bureau, zodat een neutrale, rustige werkomgeving gecreëerd wordt.

Welke uitvoering wenst u?

Naast het type en het materiaal, kunnen we onze ladenblokken ook onderscheiden wat betreft indeling. Afhankelijk van de spullen die u graag in het ladenblok wilt opbergen, kunt u namelijk kiezen voor een specifieke indeling. Heeft u vooral veel kantooraccessoires, zoals notitieblokjes, pennen of een perforator? Dan is een ladenblok met een pennenlade en meerdere materiaalladen erg handig. Wilt u juist veel papierwerk opslaan? Documenten, brochures, dossiers of vertrouwelijke gegevens? Dan is een ladenblok uitgevoerd met hangmappenlade erg praktisch. In deze rolblokken bergt u uw papierwerk gemakkelijk op in verschillende hangmappen, zodat u deze snel en eenvoudig terugvindt. En u bergt alles ook nog hartstikke veilig op, want in ons assortiment vindt u enkel ladenblokken met slot.


De pluspunten op een rijtje

Doordat u het ladenblok onder of direct naast uw werkplek kunt plaatsen, staat deze eigenlijk nooit in de weg. En dat terwijl u er een hele hoop opbergruimte voor terugkrijgt. Zo heeft u al uw documenten, persoonlijke spullen of kantoorartikelen altijd bij de hand. Door de metalen of houten omhuizing combineert u de ladenblokken erg goed met uw bureau, doordat u ‘m in dezelfde kleur als het onderstel of het blad kunt uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld een wit onderstel? Dan passen onze witte ladenblokken hier perfect bij. Net zoals bij een zwart onderstel de zwarte ladenblokken goed passen. Het ruime keuzeaanbod in indelingen en uitvoeringen maakt tevens dat u een ladenblok kiest dat precies past bij uw wensen en behoeften. Kortom: een onmisbare toevoeging op uw werkplek.


Zowel in groot als klein formaat

In ons assortiment vindt u dus tal van ladenblokken – en daarbij heeft u ook nog de keuze uit verschillende formaten. Of u nu een klein, of een groot ladenblok zoekt: binnen ons aanbod ladenblokken kiest u voor het formaat naar wens. Wilt u een ladenblok van 60 of 80cm diep? Zoekt u een specifieke hoogte? Of heeft u een bepaalde ruimte naast of onder uw bureau over, en zoekt u hiervoor een specifiek breedteformaat? Bekijk in de specificaties van het ladenblok in welke afmetingen deze beschikbaar is, en kies daarmee een ladenblok dat bij uw werkplek past!


Bestel uw nieuwe ladenblok in onze webwinkel

Heeft u een ladenblok op het oog? Een kleur kunnen kiezen? En passen de afmetingen precies in uw ruimte? Fijn! Als u bestelt bij Officetopper, profiteert u niet alleen van hoge kortingen tot wel 30%, ook zorgen wij voor snelle, professionele service. Op de productpagina leest u wat de levertijd is voor het betreffende product. U kunt het ladenblok dan gratis komen afhalen, maar ook kiezen voor levering. Daarbij heeft u twee keuzes: basic of premium levering. Het verschil? Bij basic levering leveren we op de begane grond, tot achter de eerste deur, terwijl we bij premium levering zorgen voor de inhuizing en het afvoeren van eventueel verpakkingsmateriaal. Wenst u éérst meer informatie of passend advies? Neem dan zeker contact met ons op of kom langs in onze showroom in Raamsdonksveer!