Navigatie

Ladenblokken (20 artikelen)

Bekijk hier ons complete assortiment staande en verrijdbare ladenblokken. Navigeer snel naar de verschillende categorieën:

Online ladenblokken kopen

Ladenblokken zijn handig voor het opbergen van verschillende documenten en andere benodigdheden. U kunt ervoor kiezen om uw ladenblok binnen handbereik te plaatsen voor de artikelen die u regelmatig nodig heeft of als toevoeging van uw opslagruimte. Officetopper heeft diverse ladenblokken opgenomen in het assortiment. er wordt onderscheid gemaakt tussen staande en verrijdbare ladenblokken. Ook zijn er uitvoeringen met twee lades (één materiaallade en één hangmappenlade) en ladenblokken met drie lades (drie materiaallades). Klik op meer/minder voor meer informatie!

Een ladenblok is een accessoire of meubelstuk dat in vaak in combinatie gebruikt wordt met een bureau of ander soort werkplek. De meeste ladenblokken hebben een metalen of houten ombouw. Zo vallen deze handige meubelstukken goed te combineren met bijna elk type bureau. De ladenblokken worden vaak naast het bureau geplaatst, als verlenging van het werkblad. Of juist onder het bureau, zo staat hij niet in de weg en heeft u al uw documenten, benodigdheden en spullen altijd bij de hand. Bijna elk nieuw ladenblok is afsluitbaar d.m.v. een sleutel en vaak zijn er ook 2 of 4 geremde wielen onder gemonteerd.

Er zijn twee verschillende categorieën: verrijdbaar en staand. Hieronder gaan wij dieper op deze twee categorieën.

Verrijdbare ladenblokken

Verrijdbare ladenblokken, de naam zegt het al, een ladenblok op wielen. Een verrijdbaar ladenblok wordt vaak gebruikt om onder uw bureau te plaatsten. Zo heeft u altijd al uw benodigdheden en documenten bij de hand. In ons assortiment vindt u allerlei soorten en maten ladenblokken, zo past hij altijd onder uw bureau. Tip: geschikt voor flexwerkplekken. Doordat het ladenblok makkelijk verplaatsbaar is, kunt u uw eigen ladenblok altijd naar een andere werkplek rijden.

Staande ladenblokken

Een staand ladenblok wordt vaak gebruikt als verlengstuk van uw werkblad. Als u kiest u het topblad laat matchen met het werkblad, dan lopen deze twee bijna naadloos in elkaar over.

 

Tweedehands ladenblokken

Opzoek naar een voordelig alternatief? Waarom kiest u dan niet voor een tweedehands ladenblok? Ook hebben wij tweedehands ladenblokken op voorraad, zowel verrijdbaar als staand. Als u hier klikt gaat u direct naar de tweedehands pagina (op dezelfde website). Of onder het kopje ladenblokken in de zwarte balk bovenaan de website.

Waarom een tweedehands ladenblok?

  • Verantwoord
  • Snel leverbaar
  • Grondig gecontroleerd/nagekeken
  • Voordelig