Navigatie

Ladenblokken

(18 artikelen)

Bekijk hier ons complete assortiment staande, verrijdbare ladenblokken en apothekerskasten. De blokken hebben verschillende indelingen en zijn gemaakt hout of metaal.

Ladenblokken kopen

Bekijk hier ons complete assortiment staande, verrijdbare ladenblokken en apothekerskasten. Maak kennis met de uitgebreide collectie ladenblokken die u gemakkelijk onder of naast u bureau of tafel schuift. Onze modellen zijn er in verschillende stijlen en uitvoeringen. Bekijk hier ons online assortiment en stel zelf uw kantoorinrichting samen. In de collectie van Officetopper.com vindt u alles om uw kantoor, thuiswerkwerkplek, vergaderruimte of kantoorruimte compleet te maken. Laat u verrassen door de mogelijkheden en bestel uw meubilair online of offline.

Ladenblokken zijn handig voor het opbergen van verschillende documenten en andere benodigdheden. U kunt ervoor kiezen om uw ladenblok binnen handbereik te plaatsen voor de kantoorartikelen die u regelmatig nodig heeft of als toevoeging van uw opslagruimte. Officetopper heeft diverse type ladenblokken in het assortiment. We maken daarbij onderscheid tussen staande, verrijdbare ladenblokken of apothekerskasten. Ook zijn er uitvoeringen met twee lades (één materiaallade en één hangmappenlade) en grotere blokken met drie lades (drie materiaallades).

ladenblokken online bestellen

Breed assortiment ladenblokken

Een ladenblok is een accessoire of meubelstuk dat in vaak in combinatie gebruikt wordt met een bureau, tafel of ander soort (zit)werkplek. De meeste ladenblokken hebben een metalen of houten omhuizing. Zo vallen deze handige meubelstukken goed te combineren met bijna elk type bureau. De ladenblokken kunnen naast het bureau geplaatst, als verlenging van het werkblad. Of juist onder het bureau, zo staat hij niet in de weg en heeft u al uw documenten, benodigdheden en spullen altijd bij de hand. Bijna elk nieuw ladenblok is afsluitbaar door middel van een sleutel en vaak zijn er ook 2 of 4 geremde wielen onder gemonteerd.

Er zijn dus twee verschillende soorten ladenblokken. Hieronder vindt u het verschil tussen beide blokken:

  • Verrijdbaar | Verrijdbare blokken zijn, de naam zegt het al, een ladenblok op wielen. Een verrijdbaar ladenblok wordt doorgaans gebruikt om onder een bureau te plaatsten. Zo heeft u altijd al uw benodigdheden en documenten bij de hand. In ons assortiment vindt u allerlei soorten en maten ladenblokken. Zo weet u zeker dat u een model vindt dat onder uw bureau past. Dit blok is uitermate geschikt voor flexwerkplekken of wanneer u in wisselende ruimtes in uw bedrijf werkt. Doordat het ladenblok makkelijk verplaatsbaar is, kunt u uw eigen ladenblok altijd naar een andere werkplek rijden.
  • Staand | Een staand ladenblok wordt vaak gebruikt als verlengstuk van uw werkblad. Als u kiest u het topblad laat matchen met het werkblad, dan lopen deze twee bijna naadloos in elkaar over. Staande blokken staan stevig op de grond en zijn zo gemaakt dat ze niet bewegen als u ze gebruikt.
  • Apothekerskast | Een apothekerskast is eigenlijk een groot staand ladenblok. De kast wordt naast het bureaus geplaatst en biedt naast een hoop opbergruimte ook afscheiding tussen werkplekken. De apothekerskasten zijn verkrijgbaar voor aan de linker- of rechterzijde van uw werkplek. Ook zijn er uitvoeringen welke aan beide toegankelijk zijn.

Apothekerskasen, verrijdbare ladenblokken en staande ladenblokken

 

Ook tweedehands modellen

Op zoek naar een voordeliger alternatief dan het aanschaffen van een geheel nieuw kantoormeubel? Waarom kiest u dan niet voor een tweedehands ladenblok? Ook hebben wij tweedehands ladenblokken op voorraad, zowel verrijdbaar als staand. Als u hier klikt gaat u direct naar de tweedehands pagina (op dezelfde website). Of onder het kopje ladenblokken in de zwarte balk bovenaan de website. Een tweedehands ladenblok wordt bij ons grondig gecontroleerd en gerepareerd voordat we hem doorverkopen. Wij bieden u de garantie dat alles tiptop in orde is en ook naar behoren werkt. Het enige verschil? U betaalt een veel scherpere prijs voor uw kantoormeubilair.

Uw producten zo snel mogelijk geleverd

Heeft u een van onze blokken besteld? Dan profiteert u van een snelle levering. Wanneer u kiest voor onze premium bezorgoptie, worden de ladenblokken netjes voor u uitgepakt en op de juiste plek gezet. Ook wanneer u later nog losse onderdelen bij wil bestellen is dat zeker mogelijk. Neem in dat geval altijd even contact met ons op.

Meer weten? Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over onze producten? Naast onze webshop kunt u ook terecht bij onze showroom in Raamsdonksveer. Hier helpen onze medewerkers u graag met verschillende tips en adviezen. Heeft u een bepaald model op het oog en wilt u hierover sowieso meer informatie? Neem dan van tevoren even contact met ons op, zodat wij het product voor u klaarzetten. Onze ladenblokken worden zonder problemen en op aanvraag bij uw kantoor geleverd.